Kenchiro'nun Saldırıları
One Piece Rpg :: Yaratım :: Dövüş Tekniği :: Saldırılar :: Arşiv
1 sayfadaki 1 sayfası
Kenchiro'nun Saldırıları
Saldırının Adı: Reaver
Saldırının Kullandığı Şey: Dövüş Stili
Saldırının Kullandığı Ekipman: İki adet kılıç
Saldırının Açıklaması: Düşmanının sağından yada solundan ani bir saldırı ile hedefin boyuna göre bacağını yada karın bölgesini hedefleyen kritik bi saldırıdır. Karakter bu saldırı ile düşmanının bacağına hasar vererek hareket etmesini engellemek ister yada ona ciddi zararlar verip kan kaybı yaşamasını amaçlar. Bu saldırının dezavantajı ise düşmanına çok yakından geçiyor olması ve yandan bir saldırı yapıyor olması. Düşman eğer bu durumu farkederse kendi lehine çevirebilir ama farkedemezse ağır yara alacaktır. Ayrıca saldırı bittikten sonra arkamızı düşmana dönmüş olacağız. O sırada da tehlike bizi bekliyor olacaktır.
Saldırının Kullandığı Şey: Dövüş Stili
Saldırının Kullandığı Ekipman: İki adet kılıç
Saldırının Açıklaması: Düşmanının sağından yada solundan ani bir saldırı ile hedefin boyuna göre bacağını yada karın bölgesini hedefleyen kritik bi saldırıdır. Karakter bu saldırı ile düşmanının bacağına hasar vererek hareket etmesini engellemek ister yada ona ciddi zararlar verip kan kaybı yaşamasını amaçlar. Bu saldırının dezavantajı ise düşmanına çok yakından geçiyor olması ve yandan bir saldırı yapıyor olması. Düşman eğer bu durumu farkederse kendi lehine çevirebilir ama farkedemezse ağır yara alacaktır. Ayrıca saldırı bittikten sonra arkamızı düşmana dönmüş olacağız. O sırada da tehlike bizi bekliyor olacaktır.
- Şunun gibi mesela:
0:18 den sonra başlıyor.
En son Kenchiro Seikatsu tarafından Cuma 01 Nis. 2016, 15:01 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi (Sebep : Başlık düzeltildi.)
Misafir- Misafir
Geri: Kenchiro'nun Saldırıları
Onaylıyorum ama karşınaki çok uzun değil ise bacağı vurman zor.
Franky- Mesaj Sayısı : 401
Similar topics
» Mosvorsuld'un saldırıları
» Jackie'nin Saldırıları
» Akira'nın saldırıları.
» Zachariah'ın saldırıları
» Clous Cracher'in Saldırıları
» Jackie'nin Saldırıları
» Akira'nın saldırıları.
» Zachariah'ın saldırıları
» Clous Cracher'in Saldırıları
One Piece Rpg :: Yaratım :: Dövüş Tekniği :: Saldırılar :: Arşiv