White King
One Piece Rpg :: Yaratım :: Dövüş Tekniği :: Dövüş Tekniği :: Arşiv
1 sayfadaki 1 sayfası
White King
Tekniğin Adı: Beyazın Dansı
Tekniğin Stili: Kesici
Kullanılan Ekipman: Tek Kılıç
Tekniğin Açıklaması: Karl, tek kılıç kullanımına sahiptir. Kılıcını rakibinin en zayıf -savunulması zor yer- noktasını hedef alarak savurur. Saldırı sırasında geriye adım atmayı düşünmez. Tekniğin özelliği, ardı arkası kesilmeyen seri hareketlerle rakibinin işini bitirmeye dayalıdır; ama ani bir hareketle sıyrılıp rakibinin hayati bölgelerine saldırılar gerçekleştirebilir. Genel olarak olabildiğince hızlı bir biçimde rakibinin işini bitirmeye dayalı bir tekniktir.
Tekniğin Stili: Kesici
Kullanılan Ekipman: Tek Kılıç
Tekniğin Açıklaması: Karl, tek kılıç kullanımına sahiptir. Kılıcını rakibinin en zayıf -savunulması zor yer- noktasını hedef alarak savurur. Saldırı sırasında geriye adım atmayı düşünmez. Tekniğin özelliği, ardı arkası kesilmeyen seri hareketlerle rakibinin işini bitirmeye dayalıdır; ama ani bir hareketle sıyrılıp rakibinin hayati bölgelerine saldırılar gerçekleştirebilir. Genel olarak olabildiğince hızlı bir biçimde rakibinin işini bitirmeye dayalı bir tekniktir.
En son Karl Deamy tarafından Ptsi 18 Ocak 2016, 17:08 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Misafir- Misafir
Geri: White King
*Dövüş yeteneğinizin ana statları hız ve farkındalıktır. Bu statlara x1.3 verir. Bu artış sizin saf hızınızı arttırmaz. Bu artış sizin kılıç savurma, kılıcı çekme...v.s gibi dövüş yeteneğinizle ilgili kısımları etkiler. Tabi farkındalığa gelen bonusta aynıdır.
Onaylanmıştır.
Onaylanmıştır.
Franky- Mesaj Sayısı : 401
One Piece Rpg :: Yaratım :: Dövüş Tekniği :: Dövüş Tekniği :: Arşiv
1 sayfadaki 1 sayfası