Duande Eddy
One Piece Rpg :: Yaratım :: Dövüş Tekniği :: Dövüş Tekniği :: Arşiv
1 sayfadaki 1 sayfası
Duande Eddy
Tekniğin adı: Bujutsu(Budo)
Tekniğin stili: Özel
Teknikte kullanılan ekipman veya ekipmanlar: Zincirli orak
Tekniğin açıklaması:
Kusarigamajutsu (Zincirli orak):Bu tekniğin amacı rakibi belli bir mesafede tutup saldırmaktır.Kılıç kullananlara karşı avantaj sağlar.Zincirli orak uzun bir zincir ve zincirin bir ucunda dikenli demir bir top diğer tarafında ise orak vardır.Zinciri sürekli olarak bir eliyle kafasının üstünde çevirir ve diğer elinde de orak vardır.Orak bir nevi gizlidir.Çünkü zinciri sürekli havada çevirdiği zaman tüm dikkat onun üzerine çekilmiş olacaktır yani rakip tam zincirden kurtuldum deyip saldırıya geçtiğinde bu seferde yakın mesafede olarak orakla karşılayıp veya saldırabilir bu zaman zarfında zinciri yeniden toplayıp yakın mesafedeki rakibini zincirle dolayarak etkisiz hale getirebilir.
Tekniğin stili: Özel
Teknikte kullanılan ekipman veya ekipmanlar: Zincirli orak
Tekniğin açıklaması:
Kusarigamajutsu (Zincirli orak):Bu tekniğin amacı rakibi belli bir mesafede tutup saldırmaktır.Kılıç kullananlara karşı avantaj sağlar.Zincirli orak uzun bir zincir ve zincirin bir ucunda dikenli demir bir top diğer tarafında ise orak vardır.Zinciri sürekli olarak bir eliyle kafasının üstünde çevirir ve diğer elinde de orak vardır.Orak bir nevi gizlidir.Çünkü zinciri sürekli havada çevirdiği zaman tüm dikkat onun üzerine çekilmiş olacaktır yani rakip tam zincirden kurtuldum deyip saldırıya geçtiğinde bu seferde yakın mesafede olarak orakla karşılayıp veya saldırabilir bu zaman zarfında zinciri yeniden toplayıp yakın mesafedeki rakibini zincirle dolayarak etkisiz hale getirebilir.
En son Duande Eddy tarafından Perş. 21 Ocak 2016, 21:16 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Misafir- Misafir
Geri: Duande Eddy
*Her silah hakkında az bir bilgiye sahip olacaksın. Kullanabilmek için tek tek, aktif etmen gerekmektedir.
* Gücüne ve Hızına x1.3 alıyorsun. Bu artış sadece dövüş tekniğin/stilin ve onu ilgilendiren kısımlarla ilgilidir.
*Başlangıç silahını seçip Bujutsu-x diye işleyebilirsin.
* Gücüne ve Hızına x1.3 alıyorsun. Bu artış sadece dövüş tekniğin/stilin ve onu ilgilendiren kısımlarla ilgilidir.
*Başlangıç silahını seçip Bujutsu-x diye işleyebilirsin.
Franky- Mesaj Sayısı : 401
One Piece Rpg :: Yaratım :: Dövüş Tekniği :: Dövüş Tekniği :: Arşiv
1 sayfadaki 1 sayfası