Avlanma Güdüsü
One Piece Rpg :: Yaratım :: Dövüş Tekniği :: Dövüş Tekniği :: Arşiv
1 sayfadaki 1 sayfası
Avlanma Güdüsü
Tekniğin Adı:- Avlanma Güdüsü
Tekniğin Stili: Özel
Teknikte Kullanılan Ekipman yada Ekipmanlar: Neko Neko No Mi Model: Shiberiatora
Tekniğin Açıklaması: Rayl, vücuduna bir kesik atarak kanının tadına bakar ve meyvesinin avlanma dürtülerini ortaya çıkarır. Güç ve hıza çarpan alırken kendisini kontrol etmekte zorlanabilir.
Not: Bu tekniği Grand Line'da açmayı düşünüyorum o yüzden modun açılma puanını yüksek tutarsanız iyi olur. Tabi verdiği çarpanda bu oranda yüksek olmalı. G2 gibi bir atlama olarak kullanacağım.
Tekniğin Stili: Özel
Teknikte Kullanılan Ekipman yada Ekipmanlar: Neko Neko No Mi Model: Shiberiatora
Tekniğin Açıklaması: Rayl, vücuduna bir kesik atarak kanının tadına bakar ve meyvesinin avlanma dürtülerini ortaya çıkarır. Güç ve hıza çarpan alırken kendisini kontrol etmekte zorlanabilir.
Not: Bu tekniği Grand Line'da açmayı düşünüyorum o yüzden modun açılma puanını yüksek tutarsanız iyi olur. Tabi verdiği çarpanda bu oranda yüksek olmalı. G2 gibi bir atlama olarak kullanacağım.
Misafir- Misafir
Geri: Avlanma Güdüsü
O zaman mod olarak at. Birde ileride alınır diye atılan şeylerre bakmıyorum.
Franky- Mesaj Sayısı : 401
Geri: Avlanma Güdüsü
Genel bir temizlik yapıyorum. Attığınız şeyi yedeklemeniz lazım. Öğlen 13'ten sonra silinecektir.
Franky- Mesaj Sayısı : 401
One Piece Rpg :: Yaratım :: Dövüş Tekniği :: Dövüş Tekniği :: Arşiv
1 sayfadaki 1 sayfası