Meishu Meishu no mi
2 posters
One Piece Rpg :: Yaratım :: Meyve Oluşturma :: Onaylanan Meyveler :: Arşiv
1 sayfadaki 1 sayfası
Meishu Meishu no mi
Meyvenin adı:Meishu Meishu no mi
Meyvenin özellikleri:
Meishu no mi kelime olarak virtüoz meyvesi anlamına gelmektedir. Bu meyveyi yiyen kişi etrafındaki cisimleri bir müzik aleti gibi çalma yeteneğine sahip olur. Özetlersek; bir masayı piyano, bir sopayı keman gibi kullanma yetisini kazanır kişi. Aynı anda çalınabilecek enstrüman sayısı meyve hakimiyetine göre artar. Aynı şekilce çıkan seste bu hakimiyetle doğru orantılıdır, başta sadece normal bir enstrüman gibi normal miktarda ses çıkartır.
Meyvenin Dezavantajları:
Kullanıcı sürekli olarak gücünü kontrol altında tutmak zorundadır yoksa her adımında bir orkestra arkasından koşuyormuş izlenimi vermektedir. Bu durum da epey yorucudur haliyle.
Kullanıcı asla hareketi kendisinden bağımsız olan bir şeyi tutup çalamaz her hangi bir cismi esnetip bükemez. Kafasına oklava geliyorsa onu tutup çalamaz, kafasına iner o oklava.
Meyvenin özellikleri:
Meishu no mi kelime olarak virtüoz meyvesi anlamına gelmektedir. Bu meyveyi yiyen kişi etrafındaki cisimleri bir müzik aleti gibi çalma yeteneğine sahip olur. Özetlersek; bir masayı piyano, bir sopayı keman gibi kullanma yetisini kazanır kişi. Aynı anda çalınabilecek enstrüman sayısı meyve hakimiyetine göre artar. Aynı şekilce çıkan seste bu hakimiyetle doğru orantılıdır, başta sadece normal bir enstrüman gibi normal miktarda ses çıkartır.
Meyvenin Dezavantajları:
Kullanıcı sürekli olarak gücünü kontrol altında tutmak zorundadır yoksa her adımında bir orkestra arkasından koşuyormuş izlenimi vermektedir. Bu durum da epey yorucudur haliyle.
Kullanıcı asla hareketi kendisinden bağımsız olan bir şeyi tutup çalamaz her hangi bir cismi esnetip bükemez. Kafasına oklava geliyorsa onu tutup çalamaz, kafasına iner o oklava.
- Geçmişimden bir kesit:
Günün birinde, evvel zaman içinde bir kuş kovalamaya başladım. Onların inine gittim, pek sevmezler inlerinde insanları her ne kadar insan canlısı olsalar da ancak ben de onlardan biriydim bilirsiniz... Aralarına aldılar beni, etrafımda iğrenç sesleriyle ötmeye başladılar. Ben de onlara katılıp elimi yere vurdum ve inanır mısınız ben yere elimi vurduğumda havadan bir damla düştü ve vurduğum yer çamur oldu. O anda tüm kuşlar sustu ve ben gülmeye başlayınca sanki onlar da anlamış gibi gülüp uçuştular...
Tepeden düşen su ne ola ki? Gök yüzü de bu halimi görmüş olsa gerek bu Dünya'nın, o da ağlaya ağlaya güldü halime. Yağmur başladı ve ben o inden çıkıp koşmaya başladım. Bir de ne bulayım, yolunu kaybetmiş ayaklarım kuşların böğürtlenlerine götürdü beni. Orada bir meyve vardı, karnımda epey açtı. Ah anladınız değil mi, ellerimin masaya sürtünce nasıl böyle ses çıkardığını. O meyve şeytan meyvesi diye geçse de benim için tanrının lütfuydu. O günden beri neyi elime alsam enstrüman olur dostlarım.Ne ilginç dünya değil mi!?
Ah sonrasında o meyveyi yeyip geri döndüm. Masaya vururken piyano çalışayım en azından derken bir gece, masadan duyabileceğiniz en iyi ses çıktı. Nasıl da mutluydum, delirmiştim adeta! Ellerimi sürekli vurdum, her bir notayı çaldım. Ağlamaya başladım, sesi duyan babam geldi ve eline ne gelirse verdi. Tanrım! İstediğim sesi çıkarabiliyordum, bin yıllık geçmişimizde ilk defa vardı böyle bir şey! Belediye başkanımız bile şaşırmıştı! Gülmekten öleceğim an geldi sanmıştım ancak geceleri uyuyamaz oldum. Kafamı koyduğum yastıktan davul sesi geliyordu, yorganımı üstüme çekince trampetlerin notaları uçuşuyordu... Ah ne kadar harika bir şeydi, benim gibi birisi bile belki yüz yıldır gidilmemiş o yerde çok saçma bir şekilde dünyanın en güzel şeyini bulmuştu. Aşık olduğum o müziği tutkuyla yapabiliyordum sonunda her ne kadar başlarda acı verse de hep o özendiğim şey artık ayaklarımın altında, ellerimin yanında sırtımda kalçamda her yerde hahahaahah! İşte böyle... O kadar harikaydı ki o an... Sanki dünyayı rengarenk yağmurlar sarmış...
Kawaii-sama- Admin
Geri: Meishu Meishu no mi
Onaylıyorum o zaman.
* Abartı bir alet olmadığı sürece istediğin şeyi istediğin müzik aletine çevirirsin.
* Süre sınırlaması yoktur. İstediğin kadar kullan.
* Şuan için aletlerin çıkardığı sesler epey kötü. Saf meyve gücün 5 olduğunda çıkardığı sesler kötü, 10 olduğunda orta, 15 olduğunda iyi, 20'de çok iyi olur/orjinallerine kıyasla.
* Tek seferde tek eşyayı dönüştürebilirsin. Kontrol statına verdiğin her 5 puan için fazladan bir eşyayı daha dönüştürebilirsin.
* İleride ek güç alarak yarattığın eşyaların kendi kendine sanki sen çalıyormuşsun gibi çalışmalarını sağlayabilirsin.
Fiyat: 250k
* Abartı bir alet olmadığı sürece istediğin şeyi istediğin müzik aletine çevirirsin.
* Süre sınırlaması yoktur. İstediğin kadar kullan.
* Şuan için aletlerin çıkardığı sesler epey kötü. Saf meyve gücün 5 olduğunda çıkardığı sesler kötü, 10 olduğunda orta, 15 olduğunda iyi, 20'de çok iyi olur/orjinallerine kıyasla.
* Tek seferde tek eşyayı dönüştürebilirsin. Kontrol statına verdiğin her 5 puan için fazladan bir eşyayı daha dönüştürebilirsin.
* İleride ek güç alarak yarattığın eşyaların kendi kendine sanki sen çalıyormuşsun gibi çalışmalarını sağlayabilirsin.
Fiyat: 250k
Franky- Mesaj Sayısı : 401
Çıkan ses miktarı hakkında bilgi alabilir miyim?
Kawaii-sama- Admin
O aletten ne kadar çıkabiliyorsa. Saldırı alıp farklı bir şeyler deniyebilirsiniz elbette.
Franky- Mesaj Sayısı : 401
One Piece Rpg :: Yaratım :: Meyve Oluşturma :: Onaylanan Meyveler :: Arşiv
1 sayfadaki 1 sayfası