The dance of bullets
One Piece Rpg :: Yaratım :: Dövüş Tekniği :: Dövüş Tekniği :: Arşiv
1 sayfadaki 1 sayfası
The dance of bullets
Dövüş Tekniği Yaratım Formu:
Tekniğin Adı:-The dance of bullets
Tekniğin Stili: Snıper
Teknikte Kullanılan Ekipman yada Ekipmanlar: Death shot,sivri uçlu mermiler,sis bombası vb.
Tekniğin Açıklaması: Teknikte tek mermili snıper ve özel mermileri kullanılır. Paul rakibin onu fark etmeyeceği yerden bir atış yapar.Bu atışı yaparken bir,iki saniyeliğine tüm dikkat rakibe verir.Eğer atış isabet alırsa ve ölürse görevi tamamlar ama eğer vuramamışsa veya rakip ölmemişse ve de fark edilmemişse aynı atışı tekrarlar.Eğer fark edilmişse oradan başka bir yere gidip atışını tekrarlar.Bu sırada Paul çok hızlı olmadığı için dikkat dağıtması gerekir bunu da yanında bulunan ekipmanlarla ve saldırının düzenlendiği konuma göre ayarlar.
Yan Still Adı:-
Tekniğin Stili: Kesici, Uzun, Özel, Ezici, Çıblak El, Özel.
Yan Stilde Kullanılan Ekipman:
Bağlı Olduğu Teknik:-
Yan Stil'in Açıklaması:-
Özel Stil'in Adı: -
Özel Still'in Bağlı Olduğu Teknik: -
Özel Stil'in İşleyişi: -
Tekniğin Adı:-The dance of bullets
Tekniğin Stili: Snıper
Teknikte Kullanılan Ekipman yada Ekipmanlar: Death shot,sivri uçlu mermiler,sis bombası vb.
Tekniğin Açıklaması: Teknikte tek mermili snıper ve özel mermileri kullanılır. Paul rakibin onu fark etmeyeceği yerden bir atış yapar.Bu atışı yaparken bir,iki saniyeliğine tüm dikkat rakibe verir.Eğer atış isabet alırsa ve ölürse görevi tamamlar ama eğer vuramamışsa veya rakip ölmemişse ve de fark edilmemişse aynı atışı tekrarlar.Eğer fark edilmişse oradan başka bir yere gidip atışını tekrarlar.Bu sırada Paul çok hızlı olmadığı için dikkat dağıtması gerekir bunu da yanında bulunan ekipmanlarla ve saldırının düzenlendiği konuma göre ayarlar.
Yan Still Adı:-
Tekniğin Stili: Kesici, Uzun, Özel, Ezici, Çıblak El, Özel.
Yan Stilde Kullanılan Ekipman:
Bağlı Olduğu Teknik:-
Yan Stil'in Açıklaması:-
Özel Stil'in Adı: -
Özel Still'in Bağlı Olduğu Teknik: -
Özel Stil'in İşleyişi: -
Misafir- Misafir
Geri: The dance of bullets
Düz sniper olarak kabul ediyorum.
Farkındalık ve hıza x1.3 veriyor. Yetenek alt dalına verdiğin her puanda x0.05 artar.
Franky- Mesaj Sayısı : 401
One Piece Rpg :: Yaratım :: Dövüş Tekniği :: Dövüş Tekniği :: Arşiv
1 sayfadaki 1 sayfası