One Piece Rpg
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Angelo Rodriguez

Angelo Rodriguez Empty Angelo Rodriguez

Mesaj tarafından Misafir Paz 28 Şub. 2016, 20:24

İsim:   Angelo Rodriguez
Takma İsim/Ünvan:  Kütük.
Tür: İnsan
Taraf:  Şu Anlık  Ödül Avcısı
Boy: 3.50m
Kilo: 338kg
Deniz: North Blue
Doğduğu ada: Numien.
Karakter Fotoğrafı:
Spoiler:

Kişilik: Genel olarak eğlenceli ve çocuk ruhlu biridir Ancak sinirlenince oldukça  korkunç bir insana döner. Zeki bir insanken, sinirlendiğinde göz bebekleri kaybolur ve yavaş düşünür. Bu halinde mağara adamlarına benzemektedir ve yakaladığı korsanlar bu halini gördüklerinde ona ‘’kütük’’ lakabını takmışlardır.  Bunun yanında sözlerine büyük önem verir ve ağzından çıkan her kelimeye dikkat eder. Korsan olmak istemektedir fakat şu an ödül avcısıdır.

Hobileri: Kitap okumak ve korsan yakalamak.

Bağlı olduğu kişi: John Graywolf

Geçmiş:  Angelo  yaklaşık 6 yıl önce  bir korsanı yakalamak için Winter’a gelmiştir. Ancak  korsanı yakalamak için adaya vardığında, kovaladığı kişinin çoktan 3 kişinin elinde can verdiğini görmüştür. Bu üç kişiden biri de John’dur.  Angelo ise haftalardır kovaladığı korsanın basit askerler tarafından öldürüldüğünü görünce sinirlenmiş ve 3 askere saldırmıştır. Ancak  elde ettiği  tek şey, kucağındaki  cesettir. Bunun nasıl olduğunu düşünürken, bir an da  diğer iki asker kaybolmuş, geriye ise sadece  Karşısında John kalmıştır.  Anlaşıldığı üzere Angelo’yu öldürmesi için John’u görevlendirmiştir giden iki asker.  Ancak  John gereksizce savaşmak istememiş, Angelo’ya cesedi alıp gidebileceğini söylemiştir. Angelo  ise  John’un  kendisine böyle bir seçenek sunmasına  daha çok sinirlenmiş ve onu ödüllü bir dövüşe davet etmiştir. Fakat yine elleri boş kalmış, John tarafından yenilmiştir öylece. Ardından da John’a  dövüşü kazandığını belirtmiş ve  isteğinin ne olduğunu sormuştur. John’sa  orta yaşlı adama bakarak’’ bir gün bir korsan tayfası kurmak istiyorum. O zaman gelince  tayfamın üyesi ol!’’ sözlerini söyleyerek  isteğini belirtmiştir.  Böylece planlanmıştır dostlukları ve orta yaşlı adam kabul etmiştir isteğini. Ancak  Angelo’nun  ölen adamı teslim etmesi gerekiyordur ve John’a bir şart koymuştur giderken.  Şartı yıllar sonra john’un kendisini bulmasıdır. Eğer bulursa tayfasına katılacaktır  ve böylece 6 yıl geçer. 6 yıl sonra Benite’ye giden gemide karşılaşır bu iki dost. John, Angelo’nun kaptan ve mürettebat ile tartışmasını duyarak sinirlenmiş, ‘’ neler oluyor lan’’ diye girmiştir tartışmanın arasına. Sonra da Angelo’yu fark etmiştir zaten. Tartışmayı dağıtmış, kaptana gitmesini söylemiş ve Angelo ile konuşmaya başlamıştır John. Ona  sözü, hatırlayıp hatırlamadığını sormuştur.  Angelo ise ‘’evet hatırlıyorum üstelik bana iki kez de yardım ettin. Bu yüzden en azından borçlarımı ödeyene kadar senin tayfanda kalacağım merak etme.’’ Diye sözlerini bitirmiş ve gülümseyerek sözlerine şöyle devam etmiştir. ‘’ Ee artık korsan oluyor muyuz?’’  John‘da angelo'nun sözleri üzerine şu sözlerle söze başlamış’’ Hayır. Henüz ödül avcısı olacağız.’’ Ve şu  sözlerle devam etmiştir.  ‘’ Şu an bir kaç işim var ve daha ilk macerama, bir tayfa üyesi ile başlamak istemiyorum. Bu yüzden beni bir sonraki ada olan Nomu’ da bekler misin?'' Angelo' da bu teklifi   kabul eder ve  Nomu’ ya doğru ilerler. John Nomu’ya vardığında,  Angelo tayfasına katılacaktır.
Fiziksel Statlar:

Güç: 1.3
Hız: 1.1
Dayanıklılık: 1.4
Farkındalık: 1.1

Dövüş Yeteneği:

Tekniğin Adı:  Boks
Tekniğin Puanı: 2
Tekniğin açıklaması:- (gerek yok)

Alt Dallar:

Teknik:- 3
Yetenek:- 3
Yan Still:-
Mod: -
Özel Stil: -

Meslekler:

Meslek Adı: Doktor.
Mesleğin Aşaması: Acemi

Meslek Adı Kaptanlık
Mesleğin Aşaması: Acemi

Eşya: Doktorluk malzemeleri.

En son John Graywolf tarafından Paz 13 Mart 2016, 20:42 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi

Misafir
Misafir

Angelo Rodriguez Empty Geri: Angelo Rodriguez

Mesaj tarafından Captain 'God' Usopp Paz 28 Şub. 2016, 21:04

İkinci mesleği yazmamışsın. Onu yaz.
Onaylandı. Bağlılık %70.
Captain 'God' Usopp
Captain 'God' Usopp
Admin

https://oprpg.forumdizini.com