Karā Karā No Mi (Renk Meyvesi)
One Piece Rpg :: Yaratım :: Meyve Oluşturma :: Onaylanan Meyveler :: Arşiv
1 sayfadaki 1 sayfası
Karā Karā No Mi (Renk Meyvesi)
( O kadar konuşmama rağmen Anlatıcım yine de konu açmamı istedi. )
Meyvenin Adı: Karā Karā No Mi (Renk Meyvesi)
Meyvenin Türü: Paramecia
Meyvenin Özellikleri:
En başta yapabildiklerim:
1.Renk değiştirme( kendime dokunmadan, diğer maddelere dokunarak)
2. Renkten kopyalar yapmamı sağlıyor. ( Sadece görüntü.)
3. Bir yapının dış görünüşünü veya bir insanın yüzünü kopyalayıp başka bir maddeye aktarmama yarıyor. ( İnsanlarda sadece yüz değişiyor, vücut yapılarını vs. kopyalayamam.)
Biraz geliştikten sonra yapabildiklerim:
1. Beyaz rengi parmaklarıma, elime veya vücudumda biriktirdikten sonra bir anda dışarı bırakıp, durdurmaktır. Flash'a benzer ve rakibi sersemletir. Vücutta yapılırsa oldukça enerji tüketir ancak etkisi de parmaklara ve ele göre daha yüksek olur.
2. Kendimi soyutlaştırıp renklerde yüzmek. ( Bunu başlangıçta mı alıyorum yoksa biraz sonra mı anlayamadım. Gm aydınlatırsa sevinirim. )
Diğerleri mod, ek güç vs.
Meyvenin Dezavantajlar: Çok über, güçlü saldırıları yok. Pek olabilecek gibi de gözükmüyor.
Meyve Rp'si: Rp içinde aranacak.
Meyvenin Adı: Karā Karā No Mi (Renk Meyvesi)
Meyvenin Türü: Paramecia
Meyvenin Özellikleri:
En başta yapabildiklerim:
1.Renk değiştirme( kendime dokunmadan, diğer maddelere dokunarak)
2. Renkten kopyalar yapmamı sağlıyor. ( Sadece görüntü.)
3. Bir yapının dış görünüşünü veya bir insanın yüzünü kopyalayıp başka bir maddeye aktarmama yarıyor. ( İnsanlarda sadece yüz değişiyor, vücut yapılarını vs. kopyalayamam.)
Biraz geliştikten sonra yapabildiklerim:
1. Beyaz rengi parmaklarıma, elime veya vücudumda biriktirdikten sonra bir anda dışarı bırakıp, durdurmaktır. Flash'a benzer ve rakibi sersemletir. Vücutta yapılırsa oldukça enerji tüketir ancak etkisi de parmaklara ve ele göre daha yüksek olur.
2. Kendimi soyutlaştırıp renklerde yüzmek. ( Bunu başlangıçta mı alıyorum yoksa biraz sonra mı anlayamadım. Gm aydınlatırsa sevinirim. )
Diğerleri mod, ek güç vs.
Meyvenin Dezavantajlar: Çok über, güçlü saldırıları yok. Pek olabilecek gibi de gözükmüyor.
Meyve Rp'si: Rp içinde aranacak.
Misafir- Misafir
One Piece Rpg :: Yaratım :: Meyve Oluşturma :: Onaylanan Meyveler :: Arşiv
1 sayfadaki 1 sayfası