Way of Orøkia
One Piece Rpg :: Yaratım :: Dövüş Tekniği :: Dövüş Tekniği :: Arşiv
1 sayfadaki 1 sayfası
Way of Orøkia
Tekniğin Adı: Way of Orøkia
Tekniğin Stili: Kesici
Teknikte Kullanılan Ekipman yada Ekipmanlar: Kılıç
Tekniğin Açıklaması: Kılıcın genişliğinden ötürü defansifliğin kullanıldığı bir dövüş tekniğidir. Rakibe karşı belli mesafeler belirlenir. Tamamen taktikle işler. Gereğine göre çift elli de kullanılabilen bir tekniktir. Tekniğın kullanıcısı, rakibi belli bir çizgiyi ihlal edene kadar defansifliğini bozmaz. Rakip saldırdığında veya çizgiyi ihlal ettiğinde kullanıcı duruma göre güce dayalı hamleler yaparak rakibi geri püskürtür ve yine bir sınır çizgisi oluşturur. Amaç rakibi yormaktır. Rakip yorulduğunda belirli saldırılar kullanılmaya başlanır.
Tekniğin Stili: Kesici
Teknikte Kullanılan Ekipman yada Ekipmanlar: Kılıç
Tekniğin Açıklaması: Kılıcın genişliğinden ötürü defansifliğin kullanıldığı bir dövüş tekniğidir. Rakibe karşı belli mesafeler belirlenir. Tamamen taktikle işler. Gereğine göre çift elli de kullanılabilen bir tekniktir. Tekniğın kullanıcısı, rakibi belli bir çizgiyi ihlal edene kadar defansifliğini bozmaz. Rakip saldırdığında veya çizgiyi ihlal ettiğinde kullanıcı duruma göre güce dayalı hamleler yaparak rakibi geri püskürtür ve yine bir sınır çizgisi oluşturur. Amaç rakibi yormaktır. Rakip yorulduğunda belirli saldırılar kullanılmaya başlanır.
En son Felthorn Greymane tarafından Perş. 10 Mart 2016, 23:45 tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi
Misafir- Misafir
Geri: Way of Orøkia
Renklendirme + tabanca ve kılıcı ayrı ayrı al.
Franky- Mesaj Sayısı : 401
Düzeltmeye çalıştım olabildiğince umarım istediğiniz gibi olmuştur.
Misafir- Misafir
Sen teknik değil saldırı almışsın. Konsept şöyle : Boks= Teknik, Aparkat = Saldırı. Yani önce boksu alıyorsun sonra aparkatı. Ayrıca her teknik için ayrı bir konu açmanı isteyeceğim.
Bu seferde detaysız olmuş. Dövüş yeteneğin sana ne sağlıyor, nasıl bir stil? Tek el mi çift el mi? Saldırı ağırlıklı mı savunma mı? Esnek hareketler mi yoksa güç ağırlıklı hareketler mi?...v.s açıklaman lazım.
Aslında bir önceki mesajımda açıklamıştım ama tekrar açıklamaktan üşenmedim. Umarım bu sefer olmuştur. Şimdiye kadar gereksiz yere uğraştırdıysam özür dilerim.
Misafir- Misafir
Ana statlarınız güç ve dayanıklılıktır. Bu statlara x1.2 alırsınız. Yetenek alt dalına verdiğiniz her puan için 0.05'lik bir artış olur. Yani yetenek alt dalınız 10 iken => 1.3 + ( 10 x 0.05) = 1.2 + 0.5 = x1.7 olur. Bu artık statlarınızı doğrudan değil, dövüş yeteneğinizle ilgili olarak etkiler. Yani sizin ağırlık kaldırma miktarınızı değil, kılıcınızı savurduğunuzda ne kadar güçlü savurduğunuzu etkiler.
One Piece Rpg :: Yaratım :: Dövüş Tekniği :: Dövüş Tekniği :: Arşiv
1 sayfadaki 1 sayfası