[Karne]Nancy b Masqy
2 posters
One Piece Rpg :: Başlangıç :: Karakter Oluşturma :: Karne
1 sayfadaki 1 sayfası
[Karne]Nancy b Masqy
Ad Soyad:Nancy b Masqy Irk:İnsan Yaş:23 Boy:189 Cm Kilo:92 Kg Cinsiyet:Erkek Meyve:Koara koara no mi | Taraf:Korsan Bulunduğu Deniz:North Blue Grup:- |
- Kişilik + Geçmiş:
Kişilik: Hırslıdır. Amacına ulaşmak için her şeyi yapar. Her durumda bir pozitif yön bulmaya çalışır. İnsan (zorunda kalmadıkça) öldürmez. Her zaman birlerine güvenmek ve güvenilmek ister. Bu yüzden kaptanlık hayali vardır. Kart oyunlarına da ayrıca bağlıdır. İşin ucunda kumar varsa hemen katılmak ister. Genel itibari ile neşeli bir karakterdir. Geçmiş:Refleksleri dışında pek bir yeteneği olmayan Masqy, yok denecek kadar az ağaca sahip, sokaklarında gezmeyi düşünemeyecek kadar acımasız insanlar barındıran bir yaz adasında yaşamaktadır. Ne var ki Masqy’nin ne evi ne de ailesi vardır. Masqy daha 3 yaşındayken annesi, babası ve abisi bir bomba yüzünden patlamıştır. Bu feci olaydan sonra Masqy yetiştirme yurduna alınmıştır. Oranın müdüründen hiç hoşlanmamıştır Masqy. 7 yaşından sonra çıkardığı sorunlardan dolayı (müdürün kafasına yemek atmak, yüzüne karşı küfretmek gibi) yurttan atılmıştır.
İlk başlarda ne yapacağını bilemeyen Masqy 9 yaşına kadar açıkta yatmıştır. Daha sonra kendi başının çaresine bakmayı öğrenmiştir şu küçücük yaşta. Kendine barınak bile hazırlamıştır artık.
Tam her şeye alıştım derken karşısına "Claus Crasher" çıkar ve her şey ondan sonra değişir. Birbirleriyle 3-5 kere daha karşılaştıktan sonra arkadaş olurlar. O günden sonra her gün saat sabah 10’da sahile giderler, hiç aksatmazlar.
Bir gün Masqy her zamanki buluşacakları yerde Claus’u bekler. Fakat saat 11 olur Claus hala gelmemiştir. Masqy bunun üzerine Claus'un evine gider.
Claus'un evi bahçesi olmayan çamurdan yapılmış gibi gözüken hafif ürkütücü bir evdir. Kapıyı çalmak için kapıya doğru yaklaşırken birden Claus'u görür. Ama her yeri yara bere içinde kalmıştır. Masqy şaşkın ve sinirli bir şekilde "Kim yaptı bunu sana?!" diye bağırır. O şaşkınlıkla kendisi bile bağırdığını anlamaz. Gerçi sorduğu sorunun cevabını biliyordur sadece emin olmak istemiştir. Claus yalnızca "düştüm" diyebilmiştir. Kimseye ne olduğunu söylememesi için uyarılmıştı anlaşılan.
Masqy sinirden kendini tutamaz ve hemen Claus'u dövdüğünü düşündüğü "Monary Kizuru'nun" barına gider.
Barın bulunduğu yerin yakınında hiçbir şey yoktur. Anlayacağınız ıssız ve bir o kadar da sıcaktır. Denize 30 km uzaklıktadır.
Masqy barın kapısını o kadar sert açar ki kapıda çatlama olmuştur. İçeri girdiği gibi "Kizuru! Neredesin?" diye bağırır. Oradan esmer uzun boylu hafif kaslı orta yaşlı bir adam "Ne var lan it. Kizuru burada değil. Ne konuşacaksan benimle konuş." der alaycı bir şekilde. Masqy "Claus’u neden dövdünüz şerefsizler." diye çıkışır. "Seni de aynı şekilde mi dövmemizi istiyorsun ha?" diyerek Masqy'nin üstüne bir hamle yapar. Masqy'nin refleksleri kuvvetli olduğu için saldırısını hemen engeller ve eline sandalyeyi aldığı gibi adamın kafasına geçirir. Adamın kafası kanamaya başlar ve bardaki bütün insanlar bunu görür ardından Masqy'e saldırır. Masqy daha ilk darbede bayılmıştır.
Masqy uyandığında kendini Kizuru'nun önünde bulur. Hareket edemiyordu çünkü çocuğu bir yere bağlamışlardı. Kizuru "Bizim elemanın kafasına güzel vurmuşsun. Senden güzel asker olur gel benimle çalış sana güç veririm seni eğitirim..." der. Masqy bunun üzerine "Senin gibi bir piçin yanında asla çalışmam" der. Daha sonra Kizuru'ya bir daha bakar. Aşırı kaslı bir vücudu, keskin bakışları ve ürpertici bir sakalı vardır. Mosqy içinden "Ben neye dayanarak bu adamı dövmeye geldim acaba benim pestilimi çıkarır herhalde." diye düşünür.
Monary "O zaman atın şunu hücreye!" der. "Hücre mi ne hücresi barda hücre ne arasın ki" diye düşünür Masqy. Ne önemi vardı aslında. Sonuçta kaçırılmıştı. Kimsesi de yoktu onu merak edecek. Yani kendisinden başka kimse için sorun olmazdı kaçırılması. En azından öyle düşünüyordu.
Aylar yıllar geçti aradan Masqy gizliden gizliye antrenman yapıyordu her gün. Kapatıldığı hücrede yatak dahi yoktu. Sadece (küçücükte olsa) bir pencere vardı. Masqy 18 yaşına gelmişti. Koca 9 yıl o hücrede kapalı kalmıştı.
Bir gün yine antrenmanını yaparken garip bir şekilde o küçük pencereden bir kağıt geldi. Kağıdın üstünde Bir şey yazıyordu. "Seni kurtaracağım." Şaşkınlıktan dolayı 1 saat boyunca kağıda baktı. Acaba kim göndermişti o notu. Onu kendinden ve onu tutsak edenlerden başka kim tanıyordu ki? Ama bunu düşünecek zaman değildi hemen kaçmaya hazırlanmalıydı. Artık bir umut vardı.
1 saat sonra hücresinin önüne bir kişi geldi ."Selam. Görüşmeyeli uzun zaman oldu." deyip bir gülümseme attı. Ardından garip bir şekilde, ağzı ile kapıyı açmaya çalıştı. Kumral saçlara sahipti ve göz akı siyahtı. "Yoksa..." dedi içinden "Claus?" diyebildi sadece. Bu arada Claus kapıyı açmıştı bile. "Şimdi konuşmanın sırası değil buraya gizlice girdim aynı şekilde çıkmamız lazım." dedi Claus. Oradan sorunsuz bir şekilde kaçtılar ve hemen uzaklaştılar. Gözlerine inanamıyordu dışarı çıktığına. O işkenceden kurtulduğunu aklı almıyordu. İnanamadığı tek şey bu değildi. Her yer yemyeşil olmuştu. Her yerde ağaç vardı. Claus’a sorduğunda "nedenini bilmiyorum" cevabını almıştı.
Masqy'nin bu adada durmaması gerekiyordu. Bunu kendisi de biliyordu. Hemen kaçmalıydı bu adadan. Yoksa bardan kaçtığını anladıklarında her yerde onu ararlardı. Bir kayık veya tekne çalıp buralardan uzaklaşmalıydı. Claus ile vedalaşıp tekrar görüşme sözü verdi. Bir kayık buldu ve adadan hemen uzaklaştı.
Statlar Güç:1,2 Dayanıklılık:1,3 Hız:1,2 Farkındalık:1,5 | Meslek Statları [Meslek 1]:Kaptan [Meslek 2]: - Yan Meslek: | Meyve Statları Meyve İsmi:Koara Koara no mi Türü:Zoan Saf Meyve Gücü:1 Kullanım Süresi:2 Ek Güçler:- Mod/ Ek Dönüşüm: - Kontrol: - |
Dövüş Tekniği: Tekniğin Adı:Koara Kung-fu Tekniğin Stili:Kung-fu Teknikte Kullanılan Ekipman yada Ekipmanlar:Mınçıka Tekniğin Açıklaması:
| Tekniğin Altdalları: Teknik:1 Yetenek:2 Yan Stil: - Mod: - Özel Stil: - | Değerler-Eşyalar Eşyalar:- Kafa Ödülü:- Para:800k beli Dağıtılmamış Stat: - |
Geri: [Karne]Nancy b Masqy
Onun için envanter açıyorsun.
Franky- Mesaj Sayısı : 401
Geri: [Karne]Nancy b Masqy
ne demek istediğinizi anlamadım ama eşya almam için gerekiyor ise açıyorum.
Misafir- Misafir
One Piece Rpg :: Başlangıç :: Karakter Oluşturma :: Karne
1 sayfadaki 1 sayfası