Akihito Akiyoshi
3 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Geri: Akihito Akiyoshi
İlk olarak, altılık sistemde 1.5'den sonra 1.6 değil 2.0 gelir. Fiziksel statlarınızı buna göre düzenlersiniz.
İkincisi ise dövüş tekniğinizi ve meyvenizi yaratım kısmının ilgili yerlerine yazmalısınız. Dövüş tekniğiniz ve meyveniz onaylanmadan ilgili meyveyi veya tekniği alamazsınız.
Son olarak geçmişiniz yetersiz. Daha ayrıntılı bir şekilde anlatmalısınız.
Bunlar yapıldığında karakter kağıdına tekrardan bakılacaktır.
İkincisi ise dövüş tekniğinizi ve meyvenizi yaratım kısmının ilgili yerlerine yazmalısınız. Dövüş tekniğiniz ve meyveniz onaylanmadan ilgili meyveyi veya tekniği alamazsınız.
Son olarak geçmişiniz yetersiz. Daha ayrıntılı bir şekilde anlatmalısınız.
Bunlar yapıldığında karakter kağıdına tekrardan bakılacaktır.
Nefertari Vivi- Mesaj Sayısı : 34
Onaylandı.
Başlangıçta verilen statları dövüş tekniğine veya meyveye vermemeyi seçtiğinizden dolayı, başlangıçta verilen stat puanlarından daha sonra yararlanamayacaksınız. Yakın bir zamanda hep yek korsanlarının konusuna dahil edileceksiniz.
Başlangıçta verilen statları dövüş tekniğine veya meyveye vermemeyi seçtiğinizden dolayı, başlangıçta verilen stat puanlarından daha sonra yararlanamayacaksınız. Yakın bir zamanda hep yek korsanlarının konusuna dahil edileceksiniz.
Nefertari Vivi- Mesaj Sayısı : 34
Onayı allahın izni peygamberin kavliyle geri alıyorum.
Kişilik ve dış görünüş detaylandırılması gerektiği kanaatine vardım tekrar inceledikten sonra.
Meslek aşaması kısmını silin.
Karakter kağıdındaki puanlamalar o kadar karman çorman ki neye ne kadar verilmiş anlamak imkansız düzenleyin.
Kişilik ve dış görünüş detaylandırılması gerektiği kanaatine vardım tekrar inceledikten sonra.
Meslek aşaması kısmını silin.
Karakter kağıdındaki puanlamalar o kadar karman çorman ki neye ne kadar verilmiş anlamak imkansız düzenleyin.
Kawaii-sama- Admin
Meslek Meyve ve stil yok, eğer yanlış bakmadıysam. Onaylıyorsanız tekrar gözden geçireceğim.
Kawaii-sama- Admin
1 sayfadaki 1 sayfası