Sorularınız&Görüşleriniz
+3
Kyros
Clous Cracher
Roo
7 posters
6 sayfadaki 7 sayfası
6 sayfadaki 7 sayfası • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Geri: Sorularınız&Görüşleriniz
Tamam teşekkürler. Yarın burdan yazarım gene duruma göre uygunsa.
Misafir- Misafir
Hasta olduğum için yazamamıştım dün, kusura bakmayın. Bugün halledeceğim.
Kiyora Victoria- Ödül Avcısı
Şuan mevcut durumum neleri kısıtlıyor tam olarak?
- Spoiler:
- Öleceğim galiba...
Kiyora Victoria- Ödül Avcısı
Hamlen tam başarılı olmadı. Kadın senin pençeni havada durdurdu ama Kiyora ayağını kaldırınca kadının baskısından dolayı geriye düştü. Kadında bunu tahmin etmediği için oda biraz yalpaladı ve senin pençen onun kılıcının blokundan sıyrılıp onun kolunu kesti. Bu yüzden gücü hatrı sayılır ölçüde azalmıştı. Yarası derin sayılır ama kemiklere yada kas dokusuna ulaşacak kadar değil. Yani acı dışında çok büyük bir sorun oluşturmuyor.
Daha yavaş hareket ediyorsun. Yaptığın her harekette canın acıyor ve kan kaybediyorsun. Yapacağın hareketin seni ne kadar zorlayacağına bağlı olarak 2-3 tur içinde bayılacaksın. Bundan 2 tur sonrada kansızlıktan ölürsün. Tabi kadın sana ekstra hasar vermeyi başarırsa bu süre kısalabilir.
Daha yavaş hareket ediyorsun. Yaptığın her harekette canın acıyor ve kan kaybediyorsun. Yapacağın hareketin seni ne kadar zorlayacağına bağlı olarak 2-3 tur içinde bayılacaksın. Bundan 2 tur sonrada kansızlıktan ölürsün. Tabi kadın sana ekstra hasar vermeyi başarırsa bu süre kısalabilir.
Kyros- Mesaj Sayısı : 156
Güç: 1.5Wiksax Rayl demiş ki:Ben bakıyom zaten ne tatlı Statlarını öğrenebiliyor muyuz kadının?
Dayanıklılık: 1.5
Farkındalık: 1.5
Hız: 1.5
Dövüş Yeteneği: Akrobatik Çift Kılıç(Çift Taraflı ve İnce): 4- Hız ve Farkındalığa x1.5
Yetenek: 6
Teknik: 6
Boy: 1.4m
Açıkçası anlamadığım bir kaç olay var. Kadının hızı benle aynıyken nasıl oturur pozisyonda benden sıyrılıydı. Birde son turda yanımdaki kıza nasıl kalkanı saplamayı başardım?
Misafir- Misafir
Kadınla hızlarınız aynı olsa bile onun farkındalığı daha yüksek ve dövüş yeteneği var. Yani hızını sana göre daha iyi kullanıyor.
Siz bir iki tur önce '' Sen sola ben sağa. '' demiştiniz. Burada kimin solunu belirtmediğiniz için sizin kine göre aldım. Şunu not etmeniz gerek sizin solunuz onun sağı oluyor. Buna göre Kiyora Solu sende sağı aldın. Rahat dövüşe bilmek için aranızda bir miktar mesafe bıraktınız ve kadına daldınız. Kadında senin hamlelerinden kaçıp Kiyora daldı ve onu yaralayıp bir iki metre geriye çekildi.
Kalkan sol elinde olduğu için sağ elinle Kiyorayı kaldırdın. Doğal olarak Kiyora Sağında kaldı. Sonra sen sol elindeki kalkanla kadının sol bacağına kalkanını fırlatmaya çalışıyorsun ama senin sol kolunun hemen karşısında kadının sağ kolu var. Yani onun sol bacağına attığında kalkanın dümdüz bir yol çizmek yerine çaprazlama gidiyor. Sen kalkanı atmaya hazırlanırken Kiyorada kadının sağına gitmeye çalışıyor. Doğal olarak kalkanı sen fırlattığın oda arada kalıyor ve güm.
Kiyora'yı yerden kaldırırken:
Kiyora ayağa kalktıktan hemen sonra:
Not: İkinci resimle birinci arasında kadın yer değiştirmemektedir ama benim iğrenç çizim kalitem dolayısıyla böyle olmuştur.
Siz bir iki tur önce '' Sen sola ben sağa. '' demiştiniz. Burada kimin solunu belirtmediğiniz için sizin kine göre aldım. Şunu not etmeniz gerek sizin solunuz onun sağı oluyor. Buna göre Kiyora Solu sende sağı aldın. Rahat dövüşe bilmek için aranızda bir miktar mesafe bıraktınız ve kadına daldınız. Kadında senin hamlelerinden kaçıp Kiyora daldı ve onu yaralayıp bir iki metre geriye çekildi.
Kalkan sol elinde olduğu için sağ elinle Kiyorayı kaldırdın. Doğal olarak Kiyora Sağında kaldı. Sonra sen sol elindeki kalkanla kadının sol bacağına kalkanını fırlatmaya çalışıyorsun ama senin sol kolunun hemen karşısında kadının sağ kolu var. Yani onun sol bacağına attığında kalkanın dümdüz bir yol çizmek yerine çaprazlama gidiyor. Sen kalkanı atmaya hazırlanırken Kiyorada kadının sağına gitmeye çalışıyor. Doğal olarak kalkanı sen fırlattığın oda arada kalıyor ve güm.
Kiyora'yı yerden kaldırırken:
Kiyora ayağa kalktıktan hemen sonra:
Not: İkinci resimle birinci arasında kadın yer değiştirmemektedir ama benim iğrenç çizim kalitem dolayısıyla böyle olmuştur.
Bende cevap vereyim kadın bize baktığına göre pozisyon şöyle;
Ben kadının sol koluna saldırıyorum zaten onunda sol kolu yaralanıyor. Yani mantıken ben kadının sol kolunun tarafındayım. Sonraki turda yön değişimi belirtmediğime göre hala aynı tarafta olmam gerekiyorken bir anda kadının sağ koluna bakan tarafa geçmiş bulundum ben bunu hatalı buluyorum.
- Spoiler:
Ben kadının sol koluna saldırıyorum zaten onunda sol kolu yaralanıyor. Yani mantıken ben kadının sol kolunun tarafındayım. Sonraki turda yön değişimi belirtmediğime göre hala aynı tarafta olmam gerekiyorken bir anda kadının sağ koluna bakan tarafa geçmiş bulundum ben bunu hatalı buluyorum.
Misafir- Misafir
Senin attığın resmin referans noktası yanlış. Senin attığında kadın yukarıda kalıyor, benimkinde aşağıda. 3 boyutlu resim atmadan bunu net açıklamak zor. Senin attığın resme göre Kiyora, senin solunda kalıyor. Karşılaştırmayı yaparken hep tersini düşün.
Kadının Sağı = Senin solun, Senin Sağın = Kadının solu.
Kadının Sağı = Senin solun, Senin Sağın = Kadının solu.
6 sayfadaki 7 sayfası • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
6 sayfadaki 7 sayfası