Öneriler
3 posters
1 sayfadaki 3 sayfası
1 sayfadaki 3 sayfası • 1, 2, 3
Geri: Öneriler
Rp dışı diye bir yer açılabilirse skype hesapları, rp partnerlikleri konuşulabilir benim gibi tek başlayanlar için.
Misafir- Misafir
Anlatıcıların siteye ayırdığı saat aralıkları belirtilebilir. Böylece oyuncular siteyi ne zamanlarda takip etmesi gerektiğini bilir ve diğer zaman aralıklarında boş yere konularına yazılıp yazılmadığına bakmazlar.
Misafir- Misafir
Malesef öyle bir sistemimiz yok, çünkü bilmiyoruz. Ne zaman girebileceğimizi bilsek yazardık ama bilmiyoruz.Akira demiş ki:Anlatıcıların siteye ayırdığı saat aralıkları belirtilebilir. Böylece oyuncular siteyi ne zamanlarda takip etmesi gerektiğini bilir ve diğer zaman aralıklarında boş yere konularına yazılıp yazılmadığına bakmazlar.
Benim gibi mesleği olan kişiler için özellikle de yine benim gibi bir şeyler yapabilen kişiler için şu aralıkta şunu yapabilirsiniz gibi bir örneklendirme ve genel olarak bir craft sistemi getirilse çok hoş olur. Böylece bir şeyler yapabilir ve rp içinde kullanabiliriz.
Misafir- Misafir
Sonsuzu kelimelere dökmemizi istemişsin. Hayalgücünün çizgileri olsa dediğin yapılabilir ama ben ne kadar sen bir demirci olarak kılıcı dövebilir, zincir dövemezsin desemde benim aklıma gelmeyen ve senin aklına gelen 3. İhtimal gayet mümkün olabilir. Bu yüzden net çizgiler çekmek çok zor, ama birşeyler oluşturmaya çalışırız.Mitsuki demiş ki:Benim gibi mesleği olan kişiler için özellikle de yine benim gibi bir şeyler yapabilen kişiler için şu aralıkta şunu yapabilirsiniz gibi bir örneklendirme ve genel olarak bir craft sistemi getirilse çok hoş olur. Böylece bir şeyler yapabilir ve rp içinde kullanabiliriz.
Captain 'God' Usopp demiş ki:Sonsuzu kelimelere dökmemizi istemişsin. Hayalgücünün çizgileri olsa dediğin yapılabilir ama ben ne kadar sen bir demirci olarak kılıcı dövebilir, zincir dövemezsin desemde benim aklıma gelmeyen ve senin aklına gelen 3. İhtimal gayet mümkün olabilir. Bu yüzden net çizgiler çekmek çok zor, ama birşeyler oluşturmaya çalışırız.Mitsuki demiş ki:Benim gibi mesleği olan kişiler için özellikle de yine benim gibi bir şeyler yapabilen kişiler için şu aralıkta şunu yapabilirsiniz gibi bir örneklendirme ve genel olarak bir craft sistemi getirilse çok hoş olur. Böylece bir şeyler yapabilir ve rp içinde kullanabiliriz.
Hayır yani 0.1 puanda ne yapabilirim hiç bir fikrim yok mesela ya da 5.3 puana gelince taramalı bir tüfek yapabilir miyim 1.1 de cyborg yapabilir miyim gibi gibi
Misafir- Misafir
Mitsuki demiş ki:Captain 'God' Usopp demiş ki:Sonsuzu kelimelere dökmemizi istemişsin. Hayalgücünün çizgileri olsa dediğin yapılabilir ama ben ne kadar sen bir demirci olarak kılıcı dövebilir, zincir dövemezsin desemde benim aklıma gelmeyen ve senin aklına gelen 3. İhtimal gayet mümkün olabilir. Bu yüzden net çizgiler çekmek çok zor, ama birşeyler oluşturmaya çalışırız.Mitsuki demiş ki:Benim gibi mesleği olan kişiler için özellikle de yine benim gibi bir şeyler yapabilen kişiler için şu aralıkta şunu yapabilirsiniz gibi bir örneklendirme ve genel olarak bir craft sistemi getirilse çok hoş olur. Böylece bir şeyler yapabilir ve rp içinde kullanabiliriz.
Hayır yani 0.1 puanda ne yapabilirim hiç bir fikrim yok mesela ya da 5.3 puana gelince taramalı bir tüfek yapabilir miyim 1.1 de cyborg yapabilir miyim gibi gibi
Sen yeterki iste güzelim biz yaparız
Şaka bir yana, mesleklerin zorluğu içlerinde bir çok şeyi barındırmasıdır. Cyborg dediğiniz şey: Mekanik + Mucit + Cuzi miktarda anatomi yada yüksek miktarda tıp + Kimya gerektirmektedir ki eğer Pasificta tarzı bir şey yapacaksanız oraya birde Demirci ekleyin ama yakın bir zamanda 3 yukarı 5 aşağı puanlarınızla ne yapıp ne yapmayacağınızı anlatan birşeyler yazarız.
Franky- Mesaj Sayısı : 401
Hocam şöyle son cevaplanan konular kısmı ekleseniz harbi güzel olmaz mı?
Misafir- Misafir
1 sayfadaki 3 sayfası • 1, 2, 3
1 sayfadaki 3 sayfası