[Karne] Shingen Cracher
3 posters
One Piece Rpg :: Başlangıç :: Karakter Oluşturma :: Karne
1 sayfadaki 2 sayfası
1 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
[Karne] Shingen Cracher
Ad Soyad:Shingen Cracher - Irk:İnsan - Yaş:21 - Boy:183 - Kilo:82 - Cinsiyet:Erkek - Meyve:Shin Shin No Mi - | Taraf:Korsan - Bulunduğu Deniz:North Blue - Grup:Hep Yek Korsanları - |
- Kişilik + Geçmiş:
Kişilik:Oldukça dengesiz birisidir. Dissosiyatif (Çoklu kişilik) hastalığı onun kişiliğini tamamen değiştirmiştir. Sahip olduğu iki kişilik vardır. Bir tarafı oldukça naif ve iyi kalpli olabilirken diğer kişiliği ise oldukça gaddar ve serttir. Şu anda kötü tarafı baskın taraftır ve bu kişiliğin özellikleri baskın olarak görünmektedir. Günlük hayatta fazla dikkat çekmemek için çabalar. Çünkü etrafını oldukça iyi izleyip dikkat çekmemenin bir soygunda en önemli şeyler olduğunu düşünmektedir. Geçmiş: Doğuştan Dissosiyatif (Çoklu kişilik) hastalığı bulunan Shingen ailesine ve arkadaşlarına zorlu zamanlar yaşatmıştır. Ne zaman ne yapacağının belli olmaması onun için kötü olmuştur. Bir kişiliği dost canlısı ve komik olan Shingen'in diğer kişiliği ise kötü ve acımasızdır. Kötü tarafı yüzünden herkesin belalısı olmuştur. Bu özelliği yüzünden birçok arkadaşı ile kavga etmiş ve arkadaşlığı sona ermişti. Otoriter ve kötü kişiliğini aldığı yönünü kendi ailesinden almıştır. Abisi en az onun kadar sorunlu birisidir, ailesi ise adada sorun çıkarmalarıyla bilinir. Dedesi ise belkide adadaki en iyi hırsız ve dolandırıcıdır. Ailesine giden bir sürü şikayete rağmen huylu huyundan vazgeçmemiş ve etrafında korku oluşturmayı başarmıştır.
Büyüdükçe kötü yanı baskın yan haline gelmiştir ve neredeyse sürekli bu kişilikle hayatını sürdürmektedir. İki kişiliği iç dünyasında sürekli kavga ve çatışma halindedir. Artık arkadaşları onu tatmin etmemeye başlmamıştır. Kötü kişiliği için mahalle kabadayılığı artık küçük bir hedef haline gelmişti. Daha büyük hedefler peşinde koşmak isterken abisi ile takılmaya başlamıştır. İyi tarafı da ileri giderse abisinin kendisini durduracağına inandığı için bunu kabul etmiştir. Çocukluğundan beri başı beladan kurtulmayan Shingen kendisini korumak için bir dövüş yeteneği geliştirmiştir.
Onun bu hale gelmesinde en büyük rol dedesinindir desek abartmış olmayız sanırım. Dedesi büyük bir kumarbaz ve büyük bir hırsızdır. Doğuştan yetenek sahibi olan dedesi torunlarının bu haylazlıklarını görünce onlara kendi mesleğini öğretmeye karar vermiştir. Henüz mahalle kabadayılığı yaptığı zamanlarda dedesi ile beraber küçük çapta hırsızlık çalışmalarına başlamıştır. Dedesi başlarda sadece gözlemci olmasına izin vermiştir. İlk olarak izleyerek nerede ne yapması gerektiğini öğrenmiştir. Dede ise torunlarının İşi kaptığını düşündüğü sırada onlara küçük hırsızlık işleri yaptırarak onları da kendisi gibi usta bir hırsız olmak için eğitmiştir. Yirmili yaşlara geldiklerinde ise artık dedesi kadar profesyonel bir hırsız olmuşlardır. Hırsızlık konusunda öğreteceği fazla şey kalmayan dede onlara diğer mesleğini de öğretmeyi ihmal etmemiştir.Evde oldukları sırada ise torunlarına el çabukluğu ve göz yanılması gibi dolandırıcılığın temel yapı taşlarını öğretmeye başlamıştır. Dolandırıcılıkta en önemli şeyin karşındakini başka bir şeye yönlendirmek olduğunu belirtmiştir. Dedesinden aldığı eğitimle artık iyi bir kumarbaz ve hırsız olan genç ilk büyük vurgununu ise sahip olduğu yeteneği kazanmak için yapmıştır.
Adaya gelen bir korsan grubunun yanlarında bir şeytan meyvesi getirdiklerini duyan genç bunu hemen dedesine anlatmıştır. Şeytan meyvelerine ilgisi bulunan genç dedesinden ilk büyük soygununu yapmak için izin istemiştir. Artık zamanı geldiğini düşünen dedesi ona bu izni vermiştir ve ilk soygun böylelikle başlamıştır.
Bir barda dinlenmekte olan korsanların meyveyi nereye sakladıklarını öğrenmekle başlamıştı işe. Adımlarını yavaş ve emin adımlarla atmayı unutmamıştı. Dedesinden öğrendiği her adımı eksiksiz ve mükemmel şekilde uygulayarak şeytan meyvesinin saklandığı yere ulaşmayı başarmış ve yasak güç için adımını atmıştır. Meyveyi yediği anda ağzını kaplayan o tat umrunda değildi. Böyle bir güç için bu tat iyi bile gelebilirdi. Meyveyi yemiş ve nasıl bir güç kazandığını ilk zamanlarda anlayamamıştı. İlk büyük soygununu gerçekleştirdikten sonra hemen olay yerinden uzaklaşmış ve dedesinin yanına büyük bir gururla gelmişti. Dedesinin ''Şimdi gerçek bir hırsız oldun evlat'' sözleriyle aldığı övgü ise onun için büyük bir önem arz etmekteydi. Yediği meyvenin gücünü anlaması ise çok uzun sürmemişti. Dokunduğu cisimlerin boyutunda değişim yapabildiğini anlayınca oldukça mutlu olmuştu. Sanki tanrı onun için paha biçilemez bir yetenek bulmuştu ve karşısına çıkarmıştı. Artık çaldığı şeyleri saklamak daha kolay olacaktı, büyük boyutlu eşyalarıda çalabileceklerdi artık. Belki de dedesini bile geçecekti.
Dedesinin artık denize açılma vakti geldiğini düşünmesinden sonra dedesinden sonra kendisi ve abisiyle beraber açık denize yelken açmışlardır. Ailesi onların gitmesine karşı çıksa da Shingen'in cevabı oldukça net olmuştu. ''Burası artık beni tatmin etmiyor. Benim için daha büyük balıklar şart ve büyük balıklara ulaşmam için de bu küçük adadan kurtulmalıyım''. Bu ada artık Shingen'i tatmin etmiyordu. Dışarıda soyulacak bankalar dolandırılacak insanlar bizi bekliyorlardı. Eğer birinin eşyası çalınmış ve kaybolmuşsa bilinki ben oradayımdır ve eşyalarınız yerindeyse daha bizimle karşılaşmamışsınızdır. Bu dünyadaki en korkulan hırsız çetesi olmak için geliyoruz. Artık güvenli şekilde uyumak sizlere haram.
Statlar Güç:2.3(1.4+3+2) Dayanıklılık:2.1(1.2+2+3) Hız:2.1(1.2+2+3) Farkındalık:3.0(1.4+3+2+3) | Meslek Statları [Meslek 1]:Hırsızlık 3.3(0.2+2+10+5+2) [Meslek 2]: - | Meyve Statları Meyve İsmi: Shin Shin No Mi - Türü:Paramecia Saf Meyve Gücü: 8(2+3+3) Kullanım Süresi: 13(1+9+3) Ek Güçler:Ranger,Human Mod/ Ek Dönüşüm: - Kontrol: 15(3+9+3) |
Dövüş Tekniği: Tekniğin Adı: Kızıl Kart Tekniğin Stili:Özel Teknikte Kullanılan Ekipman yada Ekipmanlar:Kızıl Kart Tekniğin Açıklaması:
| Tekniğin Altdalları: Teknik: 6(1+5) Yetenek: 6(2+4) Yan Stil: - Mod: - Özel Stil: - | Değerler-Eşyalar Eşyalar: Kızıl Kart Kafa Ödülü:- Para: 52.4m Dağıtılmamış Stat: - |
En son Captain 'God' Usopp tarafından Paz 20 Mart 2016, 21:21 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Geri: [Karne] Shingen Cracher
1 puanımı meyveye veriyorum alt dal olarak da 2 saf meyve gücü 1 kontrole veriyorum.
Yeni hal saf meyve gücü: 2
Kullanım süresi: 1
kontrol: 3 oluyor.
380 bin beliyi de ekliyorum.
Shingen Cracher- Mesaj Sayısı : 161
Düzenlendi.Shingen Cracher demiş ki:1 puanımı meyveye veriyorum alt dal olarak da 2 saf meyve gücü 1 kontrole veriyorum.
https://oprpg.forumdizini.com/t199p60-bir-sey-mi-kaybettiniz-shingen-clous-kyrien
2 gelişim puanını mesleğe veriyorum.
4 teknik 2 yetenek olarak da alt dallara veriyorum
1 stat puanını ise farkındalık starına veriyorum
2 gelişim puanını mesleğe veriyorum.
4 teknik 2 yetenek olarak da alt dallara veriyorum
1 stat puanını ise farkındalık starına veriyorum
Ufak bir yanlışlık olmuş. Mesleğe 2 veriyorum. Alt dal falan yok onları kim karıştırmış
Ödül
+7 Shin Shin No mi
Alt Dallar: Kontrol +9 Kontrol , +3 saf meyve gücü , +9 kullanım süresi
+3 Kızıl Kart
Alt Dal: +5 teknik , +4 Yetenek
+10 hırsızlık
+3 farkındalık
+3 güç
+2 dayanıklılık
+2 hız