[Karne] Meirin
2 posters
One Piece Rpg :: Başlangıç :: Karakter Oluşturma :: Karne
1 sayfadaki 1 sayfası
[Karne] Meirin
Ad Soyad: - Meirin Irk: - İnsan Yaş: - 16 Boy: - 1.70 Kilo: - 50 Cinsiyet: - Kadın Meyve: - | Taraf: - Denizci Bulunduğu Deniz:- East Blue Grup: - - |
- Kişilik + Geçmiş:
Kişilik:Kişilik: Zekidir. Kritik anlarda duyguları ile değil mantığı ile hareket eder. Çok fazla konuşmaz.Arkadaşı olarak gördüğü birinin yanında ise susmaz. Ciddi yüzünün aksine eğlenmeyi sever. Duygularını kolayca belli edemez. Bazen çok kararsız olabilir. Kendisini sürekli sorgular. Kitap okumayı,satranç oynamayı ve İzumi'yi sever, Köpekleri ve Denizci üniformasını sevmez.- Geçmiş:
Karargahın balkonunda oturuyordu. Güneşin sıcaklığı tenini okşuyordu. Hafifçe esen rüzgarın sesi çok hoştu. Sanki rüzgar, cıvıldayan kuşları kıskanıp şarkı söylüyordu. Kalp Adası her zaman bu kadar güzel miydi? Yoksa artık ayrılacağından dolayı mı ona bu kadar güzel geliyordu? Uçsuz bucaksız uzanan denize bakarken geçmişini düşündü.
İlk hocası İzumi’nin Rashibal'e gelip birkaç çocuğu eğitmesi ile başlayan macerası sonucunda denizci olmayı başarmıştı. Hocasının onlarla ilk konuşması hala aklındaydı.
'' Dinleyin hergeleler, 30 yıl önce denizciler Grand Line'in kontrolünü almak için büyük bir savaş başlattı. Yenilen ve Grand Line'den kaçan korsanlar, 29 yıl önce Grand Line'e yakın olan bu adada, Rashibal de toplandı. Burada birlik olup denizcilere saldırmak için plan yaptılar. Fakat planları uzun sürmedi. Rashibalde oldukları denizcilere sızdırılmıştı. Adaya gelen Albay Rashibal, ibret olsun diye sadece korsanları değil, adadaki sivil halkı da katletmişti. Bu soykırım medyaya büyük bir başarı olarak yansıtıldı ve adaya ‘’Rashibal’’ adı verildi. O kel kafalı hergele de rütbe atladı.
Bu olaydan sonra ada terkedilmiş bir bölge halini aldı. Resmi kayıtlara göre adanın nüfusu 0 olarak gösterilse de burada en az 2 bin kişi yaşıyor. Sizler ise burada yaşayan zavallıların nefislerine hakim olamayıp dünyaya getirdiği zavallı çocuklarsınız. Ben İzumi, sizleri adam edeceğim.''
Meirin Ailesini tanımıyordu. Ailesi onu dünyaya getirip ölüme terk etmişti. 5 yaşına kadar, adanın çadırlarla çevrili kısmında kendisine bakan yaşlı bir kadın ile yaşadı.Kendisine adını bile o kadın vermişti. O öldükten sonraki 3 yılı yiyecek dilenerek , çalarak geçirdi. Yaşadığı hayattan nefret ediyordu. Bir gün bu adadan gidip özgür ve rahat bir hayata kavuşmak istiyordu. Ardından İzumi adındaki bu kadınla karşılaşmıştı. Meirin'in miladı, İzumi olmuştu.
Hocası gibi yetenekli ve güzel bir bayanın neden Rashibal’e gelip bu berbat yerde yaşamaya başlayıp çocukları eğittiğini bilmiyordu. Ayda bir gelen ticaret gemilerine ya da 2 haftada bir adaya çöp dökmek için gelen gemilerden birine sızıp gidebilirdi. Zaten muhtemelen adaya da bu şekilde gelmişti. Üstelik 40 larında olduğundan hala aile kurabilirdi. Bunun sebebini asla öğrenemedi. Yine de Meirin de kadın olduğundan kendini yalnız hissetmiyordu. Bu yüzden Izumi'nin adada kalması onu mutlu ediyordu.
İzumi tüm adayı dolaşıp 30 tane çocuk toplamıştı. Onlara okuma yazmayı, Bazı genel kültür bilgilerini, kilitli kapıları açmayı, bir yere sızmayı, kendilerini koruyabilecek kadar temel dövüş tekniklerini ve en önemlisi hayatta kalmayı öğretmişti.
Ada onlar için muhteşem bir eğitim yeriydi. Katliamda sivil halk öldürülse de hayvanlara dokunulmamıştı. Adaya çok az yiyecek geldiğinden açlıktan ölmemek için ya yiyecek dilenmek, ya çalmak, ya da vahşi hayvanları avlamak zorundaydılar.
İzumi'nin önderliğinde adanın yukarısında kalan ormana girip avlanmayı öğrendiler. Orman, adanın öbür ucundaki Draak dağının içindeydi. Öğrencileri ilk başta ormana ulaşmakta bile zorlansa da. İzumi her birine avlanmayı öğretti.
Adanın merkez kısmında ise yıkık dökük evler ve çadırlar vardı. Izumi ve öğrencileri, adadaki çoğu insan gibi bu bölgede kalıyordu. 30 Öğrencinin içindeki tek kız Meirin idi. Bu yüzden Meirin, İzumi ile aynı çadırda kalıyordu.
Meirin, en çok hocası ile çadırda geçirdiği zamanı seviyordu. Geceleri hocası ile satranç oynayıp sohbet ediyordu. Hocası ona sürekli kadınların da güçlü olması gerektiğini söylüyordu. Bu sözler onu hırslandırmasa da hocasını taktir ediyordu. Kısacık siyah saçları, yüzündeki kırışıklıklar ve yapılı vücudu ile bir erkeğe benzeyen hocası, aynı zamanda çok güçlüydü. Her zaman eşofman tarzı rahat kıyafetlerle dolaşan hocasının tavırları da rahattı. Bu durum Meirin'i rahatlatıyordu. Meirin de büyüdüğünde İzumi’ye benzemek istiyordu.
Günler haftaları, haftalar ayları, aylar yılları kovalarken öğrencilerin eğitimi devam etti. Eğitimin son aşamasına gelinmişti.
Adanın kıyı kısmında çöplerin döküldüğü bölgede yaşayan pek tekin olmayan tipler vardı. Çöplerin oluşturduğu minik dağcıklar arasında yaşayan bu kişiler, çöplerin arasındaki değerli şeyleri gelen ticaret gemilerine satıp en güzel yiyecekleri alıyorlardı.
Izumi, Her bir çocuk bu bölgeye girip istenilen şeyi çalacak seviyeye gelene kadar eğitime devam etti.
Eğitimleri 2 yıl sürdü. Meirin 10 yaşında iken hocası onlara verebilecek bir şeyinin kalmadığını ve hayalleri için denize açılmaları gerektiğini anlattı. Meirin de çöp dökmek için gelen gemilerden birine sızdı. Muhtemelen ticaret için gelen gemilerden birine sızsa daha rahat ederdi. Yine de bu adada insan yaşadığını bildiği halde onları kurtarmak yerine ticaret yapmaya gelen aç gözlü heriflerin olduğu gemiye binmeyi istemedi.
ikinci durağı East Blueda’ki Kalp Adasıydı.
İlk önce hocasının öğrettiği gibi Yüksek bir yere çıkıp gözlem yaptı. Yüksek bir yerden bakıldığında ada gerçekten de Kalbe benziyordu. Adanın tam merkezinde kocaman bir eğitim merkezi vardı. Eğitim merkezi O kadar görkemliydi ki sanki önce o eğitim merkezi kurulmuş, ada ise sonradan yapılmış gibiydi. Gözlemlemeye devam etti. Adanin kıyı kesimleri tüccarlar ve esnaflar ile doluydu. Muhtemelen şeklinden dolayı ada çok turist çekiyor diye düşündü. Merkeze yakın yerlerde ev sayısı çok azdı. Halk denizcilerden uzaklaşıp kıyı kesimlere yerleşmiş gibiydi. Merkeze doğru giden yolların iki tarafında garip şekilli heykeller vardı. Adanın öbür ucunda büyüklü küçüklü birkaç tane kule yükseliyordu. Meirin, bunların askeri bir amaçla mı yoksa turistler için mi yapıldığını çözemedi.
Meirin Adayı gezmek isterdi fakat kaybedecek zamanı yoktu. Adadaki ilk isi, adadaki denizcilerin eğitim merkezine kendisini kabul ettirmek oldu.
Bu konuya bayağı kafa yormuştu. Rashibal de eğitim gördüğü diğer arkadaşlarının neredeyse hepsi denizcilerden nefret ediyordu. Fakat o olaylara bir türlü duygusal yaklaşamayıp her zaman mantığını dinliyordu.
Dünyaya gelmesi denizcilerin değil sorumsuz ailesinin suçuydu,
Adanın o halini alması ise denizcilerin değil korsanların suçuydu. Hocasının bahsettiği albay da bu konuda hatalıydı ama savaş yıllarında bu olaydan daha korkunç bir sürü olay olduğuna emindi. Savaş şartları bunu gerektiriyor olmalıydı.
Onun tek isteği denizci olup rahat bir hayat sürmekti. Koramiral veya Amiral olup keyfine bakmak istiyordu. Tarihte daha önce sadece tek bir kadın amiral görülmüştü. Bu yüzden koramiral olmak onun için daha gerçekçi bir hedefti.
Ayrıca büyük biri olup annesi olarak gördüğü hocası İzumiye ve Rashibaldeki arkadaşlarına geldiği konumu göstermek ve onlara rahat bir hayat yaşatmak da istiyordu. Gerçi hiçbirinin nerede olduğunu bilmiyordu. Bu durumu sonra düşünmeye karar vermişti. Bunlardan önce merkezdeki çok zorlu eğitiminden geçmek zorundaydı.
Eğitim merkezinde 6 yıl eğitim aldı. Sabahları dövüş dersleri alıyorlar, Geceleri ise dövüş merkezinde arkadaşları ile eğitim maçlarına çıkıyorlardı. Meirin aradaki sürede dinlenmek yerine vaktini kütüphanede geçiriyordu. Kadın olduğundan vücudu bir erkeğe göre daha zayıftı. Bu yüzden beynini de geliştirmeliydi. Koramiral olmak için sadece yumruklarının yetmeyeceğinin farkındaydı.
6 yıl sonunda eğitimi bitti. Artık resmi bir denizci olup hayalini gerçekleştirme zamanı gelmişti. Kuşlar kadar özgür olacaktı. Tayin olduğu yeri ögrenmek için içeri girip Tuğamiral Bird'ün odasına gitti.
Tuğamiral Bird ona tayin yerini yazan zarfı verdikten sonra şöyle bir tavsiye de bulundu.
''Güçlü ve Zeki olmana rağmen henüz 16 yaşındasın. Sakın yükselmek için acele etme. Bu engin denizi yöneten denizcilerin üst düzey adamlarından biri olmak istiyorsan. Sadece güç ve zekaya değil, tecrübeye de ihtiyacın var. Hayat ve denizciler düşündüğün kadar tozpembe değil. Bu öğüdümü unutma asker,yolun açık olsun.''
Berbat bir talihi olsa da her zaman kendisini eğitecek iyi hocalarla karşılaştığından dolayı kendini şanslı sayan Meirin zarfı açtı. Acaba onu nasıl bir yer bekliyordu? -
Statlar Güç: - 1.5(1.3+2) Dayanıklılık: - 1.4 Hız: - 2.0(1.4+2) Farkındalık:- 1.4(1.3+1) | Meslek Statları [Meslek 1]: - Kaptanlık 0.7 (0.2+2+3) [Meslek 2]: - | Meyve Statları Meyve İsmi: - Kopi Kopi No Mi Türü: - Paramecia Saf Meyve Gücü: -7 Kullanım Süresi: - 5 Ek Güçler: - Mod/ Ek Dönüşüm: - Kontrol: - 6 |
Dövüş Tekniği: Tekniğin Adı: Meisword Tekniğin Stili:Kesici Teknikte Kullanılan Ekipman yada Ekipmanlar:Kılıç. Tekniğin Açıklaması:
| Tekniğin Altdalları: Teknik: 5 Yetenek: 7 Yan Stil: - Mod: - Özel Stil: - | Değerler-Eşyalar Eşyalar:- Kötü kılıç, Kalkan(Orta), İyi Kalite Kılıç Kafa Ödülü:- Para: - 1.605.000 Dağıtılmamış Stat: - |
En son Captain 'God' Usopp tarafından Ptsi 21 Mart 2016, 01:06 tarihinde değiştirildi, toplamda 5 kere değiştirildi
Geri: [Karne] Meirin
- Spoiler:
- son güncelleme ile param 550 bin oluyor. Şimdilik bir şey almıyorum.
Meyve yeteneğine 2 puan veriyorum. Böyle olunca 6 alt dal puanı verebiliyorum sanırım. 4 alt dal puanını güce 2 alt dal puanını kullanım süresine veriyorum. Böylece şöyle oluyor.
Saf Meyve Gücü: - 4
Kullanım Süresi: - 4
Ek Güçler: -
Mod/ Ek Dönüşüm: -
Kontrol: - 4
Fiziksel özelliklere vereceğim 2 puanı da hıza veriyorum hız 1.4 oluyor. diğer özellikler de şu değerlerde kalıyor.
Güç: - 1.3
Dayanıklılık: - 1.4
Farkındalık:- 1.3
son olarak mesleğe de 2 puan verebiliyormuşuz. Bu puanları da kaptanlık mesleğine veriyorum ve 0.2 den 0.4 e çıkıyor.
Bir sorun yoksa bu değerleri karneye ve imzaya geçireyim mi?
Şuraya başvuruyormuşuz
Misafir- Misafir
Karne editlendi, imzana işleyebilirsin.Meirin demiş ki:https://oprpg.forumdizini.com/t149p60-valko-adasmeirin#1766
- Spoiler:
son güncelleme ile param 550 bin oluyor. Şimdilik bir şey almıyorum.
Meyve yeteneğine 2 puan veriyorum. Böyle olunca 6 alt dal puanı verebiliyorum sanırım. 4 alt dal puanını güce 2 alt dal puanını kullanım süresine veriyorum. Böylece şöyle oluyor.
Saf Meyve Gücü: - 4
Kullanım Süresi: - 4
Ek Güçler: -
Mod/ Ek Dönüşüm: -
Kontrol: - 4
Fiziksel özelliklere vereceğim 2 puanı da hıza veriyorum hız 1.4 oluyor. diğer özellikler de şu değerlerde kalıyor.
Güç: - 1.3
Dayanıklılık: - 1.4
Farkındalık:- 1.3
son olarak mesleğe de 2 puan verebiliyormuşuz. Bu puanları da kaptanlık mesleğine veriyorum ve 0.2 den 0.4 e çıkıyor.
Bir sorun yoksa bu değerleri karneye ve imzaya geçireyim mi?
Şuraya başvuruyormuşuz
1 puanımı meyveye veriyorum alt dal olarak da 2 saf meyve gücü 1 kontrole veriyorum.
Saf meyve gücü 6, kontrol 5 oluyor.
380 bin Beliyi de ekliyorum.
Ek olarak anlatıcı bana bir kalkan hediye etmişti;fakat onu ekleyebilmek için önce konu açmam gerekiyor sanırım değil mi?
Ek olarak anlatıcı bana bir kalkan hediye etmişti;fakat onu ekleyebilmek için önce konu açmam gerekiyor sanırım değil mi?
Misafir- Misafir
Düzenlendi, kalkan eklendi.Meirin demiş ki:1 puanımı meyveye veriyorum alt dal olarak da 2 saf meyve gücü 1 kontrole veriyorum.
Beş fiziksel stat puanımın ikisini hıza, ikisini güce, birini farkındalığa veriyorum.
Güç 1.5 Hız 2.0 farkındalık 1.4 dayanıklılık 1.4 oluyor.
Beş dövüş tekniği/ Meyve puanımın dördünü dövüş tekniğine veriyorum. Altdal puanlarını 5 teknik 7 yetenek olacak şekilde dağıtıyorum. İkisi de önceden sıfır olduğundan teknik 5, yetenek 7 olmuş oluyor.
Beş dövüş tekniği/Meyve puanımın birini meyveye veriyorum. Altdal puanlarının ikisini kontrole, birini güce veriyorum. Saf meyve gücü 7, Kullanım süresi 5, Kontrol 6 oluyor.
Konudan 500k+175k 675k para geliyor. 500'ü ile iyi kalite kılıç alıyorum. 175k para kalıyor. Toplam para 1.605.000 beli oluyor.
Güç 1.5 Hız 2.0 farkındalık 1.4 dayanıklılık 1.4 oluyor.
Beş dövüş tekniği/ Meyve puanımın dördünü dövüş tekniğine veriyorum. Altdal puanlarını 5 teknik 7 yetenek olacak şekilde dağıtıyorum. İkisi de önceden sıfır olduğundan teknik 5, yetenek 7 olmuş oluyor.
Beş dövüş tekniği/Meyve puanımın birini meyveye veriyorum. Altdal puanlarının ikisini kontrole, birini güce veriyorum. Saf meyve gücü 7, Kullanım süresi 5, Kontrol 6 oluyor.
Konudan 500k+175k 675k para geliyor. 500'ü ile iyi kalite kılıç alıyorum. 175k para kalıyor. Toplam para 1.605.000 beli oluyor.
Misafir- Misafir
One Piece Rpg :: Başlangıç :: Karakter Oluşturma :: Karne
1 sayfadaki 1 sayfası