Doka Doka No Mi Model: Dokanye
One Piece Rpg :: Yaratım :: Meyve Oluşturma :: Onaylanan Meyveler :: Arşiv
1 sayfadaki 1 sayfası
Doka Doka No Mi Model: Dokanye
Meyvenin Adı: Doka Doka No Mi Model: Dokanye
Meyvenin Türü: Yapay Zoan.
Meyvenin Özellikleri: Bu insan üretimi yapay meyve, kullanıcısına sırtından çıkan 2 adet yılan başı vermektedir. Bu yılanları istediği gibi kontrol edebilir. Yılan başları yok edilseler bile bir süre sonra tekrar kendilerini yenileyebilirler. Yılanların türü Kara Mamba'dır. Her yılan 2.5 metre civarındadır. Zeytin yeşili rengindedir ve ağzının içi siyahtır. Ayrıca hızları 20 km'ye kadar çıkabilir.
Meyvenin Dezavantajları: Standart meyve dezavantajlarına ilaveten bu meyveyi tehlikeli kılan bir durum söz konusudur. Her kullanıldığında zehir salgılamaktadır. Her bir yılan için 800mg salgı gerçekleşmektedir. Jackie başta 2000 mg kadar zehire dayanabilmektedir. Yılanlar sadece bir kez zehrini zerk ederse, tekrar salınacak olan 400 mg zehir, Jackie'nin dayanma sınırından fazladır. Her ısırışta 400 mg kadar zerk edebilir.
Bu yüzden Jackie ölüm-kalım anları haricinde meyveye başvurmaz. Yılanlar tehlikeli olsa da kullanımı bir o kadar risklidir. Yılanlar kendi iradeleri neticesinde istem dışı hareket edebilirler veya aktifliğini yitirebilirler. Yılanlar ağızlarından zehir fırlatamazlar. Sadece kullanıcısını etkilerler.
Meyvenin Türü: Yapay Zoan.
Meyvenin Özellikleri: Bu insan üretimi yapay meyve, kullanıcısına sırtından çıkan 2 adet yılan başı vermektedir. Bu yılanları istediği gibi kontrol edebilir. Yılan başları yok edilseler bile bir süre sonra tekrar kendilerini yenileyebilirler. Yılanların türü Kara Mamba'dır. Her yılan 2.5 metre civarındadır. Zeytin yeşili rengindedir ve ağzının içi siyahtır. Ayrıca hızları 20 km'ye kadar çıkabilir.
Meyvenin Dezavantajları: Standart meyve dezavantajlarına ilaveten bu meyveyi tehlikeli kılan bir durum söz konusudur. Her kullanıldığında zehir salgılamaktadır. Her bir yılan için 800mg salgı gerçekleşmektedir. Jackie başta 2000 mg kadar zehire dayanabilmektedir. Yılanlar sadece bir kez zehrini zerk ederse, tekrar salınacak olan 400 mg zehir, Jackie'nin dayanma sınırından fazladır. Her ısırışta 400 mg kadar zerk edebilir.
Bu yüzden Jackie ölüm-kalım anları haricinde meyveye başvurmaz. Yılanlar tehlikeli olsa da kullanımı bir o kadar risklidir. Yılanlar kendi iradeleri neticesinde istem dışı hareket edebilirler veya aktifliğini yitirebilirler. Yılanlar ağızlarından zehir fırlatamazlar. Sadece kullanıcısını etkilerler.
- Meyve Rp'si:
- Jackie yine sabahın erken saatlerinde gözlerini yeni bir güne açtı. Bugününde bir öncekilerden veya sonrakilerden farkı olacağını düşünmüyordu. Geceden kalmış gibi hissettiği için öncelikle lavaboya yöneldi. Elini yüzünü yıkadıktan sonra tekrar odasına dönerken eğitmenini gördü. "Sahi ben bu adamın adını hala bilmiyorum..." diye iç geçirdi ve onu başıyla selamladı. Odasına girdiğinde her yerin darmadağın olduğunun farkına vardı. Bütün kıyafetler yerdeydi birkaç kitap masa yerine pencerenin önündeydiler... Pekte umursamadı ve spor kıyafetlerini giydi. Koşar adımlarla aşağı indi ve günlük rutinini uygulamaya koyuldu...
Bir süre koşudan sonra eğitim parkuruna gelerek günlük eğitimine hemen başlamak istemişti. Lakin bir sürprizle karşılaştı. Cormac oradaydı ve onu bekliyor gibi görünüyordu. Jackie yavaşladı ve normal adımlarla Cormac’ın yanına vardı. “Yarın 18 yaşına basacaksın. 8 yıldır yanımdasın ve çok güçlendin. Hiçbir zaman yüzümü kara çıkarmadın ve verilen emirleri yerine getirdin. Bu gece çalışma odama gel sana vermem gereken bir şey var.” Sözlerini tamamladı ve eğitim aletinin üzerinden aşağı atlayarak malikanenin yolunu tuttu. Jackie şaşkınlık içerisindeydi. Ve bir yandan ne alacağını merak ediyordu. Eğitimini yapmak istemediğini fark etti ve banyonun yolunu tuttu… Gece olduğunca Jackie çalışma odasına gitti. Cormac masa başında bir şeyler karalıyordu. Jackie’ye oturmasını işaret etti. “18. Yaş günün için sana bir hediyem var. Hiçbir şey sorma ve sadece ye.” Jackie önünde tabakta duran garip şeyin ne olduğunu anlamaya çalıştı. Ama hiçbir şeye benzemiyordu. Küp şeklindeydi ve rengini de ayırt edemiyordu. Sessizlik içerisinde eline aldı ve ağzına atarak çiğnemeye başladı. Ve ardından yuttu.
"Az önce yediğin şey bir şeytan meyvesiydi. Don'un bana hediyesi. Ancak yapay bir meyve. Dediklerine göre iki adet yılan başına sahip oluyormuşsun. Bunun dışında bir şey bilmiyorum. Gerçek ya da sahte olduğunu da bilmiyorum. Bunu sadece sana vermek istedim. Umarım işe yarar..." Cormac sözlerini bitirdiğinde Jackie şaşkınlık içinde kaldı. Yıllardır duyduğu şeytan meyvelerinden birini yemişti. Bu meyve ona nasıl bir güç bahşedecekti ya da ne kadar güçlü olacaktı? Bu soruların cevabını istiyordu...
Misafir- Misafir
Geri: Doka Doka No Mi Model: Dokanye
Yapay meyvelerin var olup olmadığını şuan için siz bilmiyorsunuz. Biliyorsanız bile alamazsınız.
Franky- Mesaj Sayısı : 401
Similar topics
» Inu Inu No Mi, Model: Haiiroookami
» Kaeru Kaeru no Mi Model: Mavi Zehirli Ok Kurbağası
» Tori Tori no Mi, Model : Gryphon
» Neko Neko No Mi Model: Shiberiatora
» Kohitsuji Kohitsuji no mi: Model Argali
» Kaeru Kaeru no Mi Model: Mavi Zehirli Ok Kurbağası
» Tori Tori no Mi, Model : Gryphon
» Neko Neko No Mi Model: Shiberiatora
» Kohitsuji Kohitsuji no mi: Model Argali
One Piece Rpg :: Yaratım :: Meyve Oluşturma :: Onaylanan Meyveler :: Arşiv