Inu Inu No Mi, Model: Haiiroookami
2 posters
One Piece Rpg :: Yaratım :: Meyve Oluşturma :: Onaylanan Meyveler :: Arşiv
1 sayfadaki 1 sayfası
Inu Inu No Mi, Model: Haiiroookami
.
En son Akira tarafından Cuma 04 Mart 2016, 00:28 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Misafir- Misafir
Geri: Inu Inu No Mi, Model: Haiiroookami
Meyve onaylanmıştır.
*Dezavantajlar kabul edildi.
*Seride vampir yok, varsa da sen bilmiyorsun o yüzden o kısmı çıkarman daha doğru olur.
* Meyven hız ve dayanıklılığına x1.3 veriyor. Yani gücün 500 kg taşımanı sağlıyor ise 1.3 x 500 = 650 kg oluyor gibi. Saf meyve gücüne verdiğin her puan için bu özellik artar. Kabaca her puan x1.3'ü , x0.05 arttırır diyebiliriz. Bu artışlar insan formun için geçerli değil elbette.
* Yarı formda boyun %25 artıyor. Kilon ise 1.7 katına çıkıyor. Yani 2 metre, 100 kg bir karakter isen => 2.5m, 170 kg oluyorsun.
Meyve fiyatı 500.000ß
*Dezavantajlar kabul edildi.
*Seride vampir yok, varsa da sen bilmiyorsun o yüzden o kısmı çıkarman daha doğru olur.
* Meyven hız ve dayanıklılığına x1.3 veriyor. Yani gücün 500 kg taşımanı sağlıyor ise 1.3 x 500 = 650 kg oluyor gibi. Saf meyve gücüne verdiğin her puan için bu özellik artar. Kabaca her puan x1.3'ü , x0.05 arttırır diyebiliriz. Bu artışlar insan formun için geçerli değil elbette.
* Yarı formda boyun %25 artıyor. Kilon ise 1.7 katına çıkıyor. Yani 2 metre, 100 kg bir karakter isen => 2.5m, 170 kg oluyorsun.
Meyve fiyatı 500.000ß
En son Captain 'God' Usopp tarafından Paz 17 Ocak 2016, 16:24 tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi
Meyvemin fiziksel statlarımı hız ve dayanıklılık üzerine etkilemesini istiyorum.
Vampir olayı kaldırıldı.
Vampir olayı kaldırıldı.
Misafir- Misafir
Onaylanmıştır.
Franky- Mesaj Sayısı : 401
Similar topics
» Kaeru Kaeru no Mi Model: Mavi Zehirli Ok Kurbağası
» Tori Tori no Mi, Model : Gryphon
» Neko Neko No Mi Model: Shiberiatora
» Doka Doka No Mi Model: Dokanye
» Kohitsuji Kohitsuji no mi: Model Argali