One Piece Rpg
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

2. Tur. Clous vs Allahu

3 posters

2. Tur. Clous vs Allahu Empty 2. Tur. Clous vs Allahu

Mesaj tarafından Kyros Salı 19 Tem. 2016, 03:03

Yuvarlak bir arenedasınız. Çapı 20 metre arena dümdüz ve etrafı kaynar suyla çevrili. Karşınızda rakibinizi görüyorsunuz. Arenaya çıkmadan önce ufak tefek yaralarınız tadavi edildi, silahlarınız düzenlendi, mermileriniz yenilendi. Ağır yaralar hala etkisini sürdürüyor. Allahu bir kolunu kullanamıyor. Clous'un bundan haberi yok.

Seyirciler çoşkulu şekilde bağırırken, spiker onların ateşini körüklemek için bilgiler veriyor. Allahu'nun kalkanını nasıl efektik kullandığını anlatırken, Clous'un zekasına değiniyor. Saklanarak ve uzaktan çivilerini savurarak nasıl grubu geçtiğinden bahsediyor. Karşınızda ki rakibinizle ilgili bilgileriniz bu kadar.

Fight.
Kyros
Kyros

2. Tur. Clous vs Allahu Empty Geri: 2. Tur. Clous vs Allahu

Mesaj tarafından Clous Cracher Salı 19 Tem. 2016, 17:28

Ayvayı yedik, hapı yuttuk, siki tuttuk, dev gibi... Clous'un aklından bu ve buna benzer düşünceler geçiyordu dört metrelik rakibine bakarken. Sadece spikerin anlattıklarına bakarak bile bu maçta favorinin Clous olmadığı çok aşikardı. Rakibi gerçek bir hayvandı ve yakın dövüşüyordu Clous ise akılla ve saklanarak kazanmıştı. Ve bu lanet olası arenada hiç saklanacak yer yoktu. Çivilerini ağzına atmadan önce korkuyla yutkunmuşu. Clous'un yerine burda William olması gerekliydi Keşke çekilseydim diye düşünmeye başlamıştı. En azından hayatta kalırdı.

Bütün bu olumsuz düşüncelere rağmen öylece durup ölümü beklemeyecekti tüküren adam. Yapabileceği bir şeyler mutlaka olmalıydı. Galibiyetin anahtarı ona göre arenanın köşesinde durmaktan geçiyordu. Saf güçle veya sadece çivileryle bu devi yenemeyeceği aşikardı. Bir şekilde onu kaynar suya atabilmeyi başarabilmeyi umuyordu. Yavaştan konuşarak geri geri adım amaya başlayacaktı. Konuşmanın onu yavaşlatmasını umuyordu. Zaten pek akıllı brine benzemiyordu. "Merhaba dev adam. Ben Clous Cracher. Seni öldürmeyi istemiyorum bu yüzden önerim teslim olman. Gayet mantıklı değil mi?"
Clous Cracher
Clous Cracher

Mesaj tarafından Misafir Salı 19 Tem. 2016, 21:01

Arenada bayıldıktan sonra kendimi bir odada tedavi edilirken bulmuştum. Basit bir tedavi sonrasında tekrardan arenaya çağırılmıştım. Sol kolum omzumdan itibaren işlevsiz hale gelmişti. Tedavi sırasında dikiş ve sargı gibi basit şeyler yaptıkları için tedavininde bu konuda pek katkısı olmamıştı. Bu benim için büyük bir dezavantaj olacaktı.

Tamir edilmiş ekipmanlarımı aldıktan sonra arenaya girmiştik. Arenaya girmeden önce ufak kalkanımı sırtıma boynumu koruyacak şekilde yerleştirecektim. Arenadan aldığım kule kalkanını ise sağlam olan sağ elimle tutacaktım. Gürzümüde sol belime asacak ve arenaya girecektim.

Arena 20m çapında dairesel bir yapıydı. 20m'nin dışında ise kaynar sular vardı. Oraya düşersem sadece arenayı kaybetmekle kalmaz hayatımıda kaybederdim. O yüzden ne olursa olsun düşmemeye çalışacaktım. Karşımdaki adama baktığımda cılız bir tip görmüştüm. Yapılan tezahüratlardan çivi atan uzun menzilci biri olduğunu anlaşılıyordu. Eliyle atacağı bir avuç çivi beni zor duruma sokabilirdi ama kalkanımın arkasında güvendeydim.

Karşımdaki adamla aramdaki mesafeyi hızlı bir şekilde kapatacaktım. Bu sırada adamanın bana söylediklerini ise dikkate almayacaktım. Normal bir insan adımıyla aramızdaki mesafe on adıma düştüğünde kol uzunluğumun ve kalkanımın uzunluğunun avantajını kullanıp kalkanımı yataydan rakibimin boynuna savuracaktım. Rakibim benden daha kısa olduğu için savurma hareketi sırasında kalkanı çapraz tutacaktım. Bu sayede kalkanı yukarıdan aşağıya savurmak zorunda kalmayacaktım. Savurma hareketini boynumun aşağısından başlatacaktım. Böylelikle kaskımdaki açıklıklar, savurma sırasında kalkanımın gövdesi tarafından kapatılacak ve o noktalara vurulmasını engelleyecekti. Kalkanı savurduktan sonra tekrar savunma pozisyonuna geçip bir adım geriye çekilecektim.

Misafir
Misafir

Mesaj tarafından Kyros Ptsi 25 Tem. 2016, 02:42

Clous kalkanın geldiğini fark ediyorsun ve tepki gösterecek vaktin var. Savunma turu yazabilirsin.
Kyros
Kyros

Mesaj tarafından Clous Cracher Salı 26 Tem. 2016, 03:35

Karşısındaki hayvan sözlerine aldırış etmeden üstüne tüküren adamın üstüne doğru geliyordu. Hala planını uyguluyordu Clous. Yavaş yavaş geri çkiliyordu ve çekilmeye de devam edecekti karşısındaki hayvanat Üstüne gelmekten başka bir hamle yapana kadar. "Ne oldu? Konuşabilecek kadar akıllı değil misin? Bu kadar dev bir cüsse çok küçük bir beyin tarafından mı yönetiliyor?" dahada sinirlendirip kontrolünü kaybettirmek istiyordu ona. Tıpkı boğa güreşlerindeki gibi.

Nihayet rakibi harekete geçtiğinde ise Clous'un bunu görmesi çok da zor değildi. Tam boynuna doğru gelen kalkkna krşı ne yapacağını da biliyordu. Sadece geri adımlarını hızlandırıp yere eğilecek ve ardından o sırada yapabilirse Rakibinin kalkan tutan eline ağzından çıkacak en güçlü şekilde çivi gönderecekti.
Clous Cracher
Clous Cracher

Mesaj tarafından Kyros Cuma 29 Tem. 2016, 08:39

Clous geri geri yeterince hızlı gidemediği için kalkan çenesine çarpıyor ve eğilecek pozisyonda olduğu için sırt üstü yere yapışıyor. Çenesine aldığı darbeden dolayı bir süre başı dönecek. Saldırı sırası Allahu'da.
Kyros
Kyros

Mesaj tarafından Misafir C.tesi 30 Tem. 2016, 21:51

Arenadan çekiliyorum.

Misafir
Misafir

Mesaj tarafından Franky Paz 07 Ağus. 2016, 21:18

Allahu Akubaru'nun gerçi çekilmesi dolayısıyla kazanan Clous Cracher'dır. Kendisi 100m veya şeytan meyvesini seçmekte serbesttir. Eğer 100m'i seçecekse bu mesajı envanterine not düşsün ve 100m'in konu içinde mi yoksa konu bittikten sonra mı dahil olacağını gm'siyle konuşsun. Şeytan meyvesini seçecek ise bunu bana özelden bildirsin.

Franky

- Similar topics