[Karne] Allahu Akubaru
One Piece Rpg :: Başlangıç :: Karakter Oluşturma :: Karne
1 sayfadaki 1 sayfası
[Karne] Allahu Akubaru
Ad Soyad: - Irk: İnsan Yaş: 25 Boy: 4m/color] Kilo: 600 kg Cinsiyet: Erkek Meyve: - | Taraf: Korsan Bulunduğu Deniz:North Blue Grup: - |
- Kişilik + Geçmiş:
Kişilik:Allahu çocuk ruhlu bir trolldür. Şakalar yapmayı insanları kızdırmayı çok sever. Savaşmak onun en büyük hobisidir. İnsanları ezmek ve küçük düşürmek onun ana eğlence kaynaklarıdır. Savaş sırasında kendinden güçsüz rakiplerle oynamayı sever. Onlara bir umut verip, önce kazanabileceklerine inandırır ama bir anda tüm gücüyle zayıf düşmanlarına saldırıp tüm umutlarını parçalar. Bu davranışları yüzünden başkalarına işkence etmeyi de sevdiği söylenebilir. Ayrıca çok acımasız biridir. Yaptığı şakalar sonucunda birileri yüksek ihtimalle ölür, ölmese bile ağır yaralanır. Başta altın,elmas gibi değerli olanları olmak üzere parlak şeylere karşı muazzam bir açlığı vardır. Kaliteli silah ve zırh kullanmayı sever. Boş zamanlarında ekipmanlarıyla ilgilenir. En nefret ettiği şey özgürlüğünün kısıtlanmasıdır. Geçmiş: Her şey bundan tam 25 yıl 12 ay önce başlamıştı. Miruku adası da orta halli bir ailede dünyaya gelmiştim. En büyüğü benden 10, diğeri 5 yaş büyük iki tane ağabeyim vardı. Ada halkı bizim neslimize köle nesli diyordu. Bunu söylemelerin deki yegane sebep adamızın son 50 yıldır işgal altında olmasıydı. Bu durum hemen her Mirukulu gibi beni de rahatsız ediyordu.
Çocukluğum işgal altındaki anılarımla doluydu. Resmi olarak köle değildik ama ada'da uygulanan sokağa çıkma yasakları, uzun çalışma saatleri ve bu emeklerimize karşılık aldığımız çük kadar para bizi köle değilde ne yapıyordu. Adamızda yaşı beşi geçen herkes işçi olarak görülürdü. Herkes ağır çalışmak zorundaydı yoksa aç kalırlardı. Aç kalmaktan kötüsü ise DH'nin ada içindeki hapishaneleridir. Bu hapishanelerde bizim direncimizi kırıp mental olarak bizi kölelere dönüştürürlerdi.
Çocukluğumun ilk on yılı bu şekilde büyük zorluklar içinde geçmişti. Her şey ben onuncu isim günümü iki ay geçe başlamıştı.
O gün her zaman ki gibi erkenden kalkıp iş başı yapmıştım. İşler burada güneşin doğmasıyla başlar, güneşin batışıyla biterdi. Tek istisna kışın olurdu. Kışın güneş battıktan sonrada bir kaç saat çalışmak zorundaydık.
Gerekli ekipmanlarımı alıp çalışmak üzere çiftliklerden birine gitmiştim. Benim ve ailemin görevi dev bizonların ihtiyaçlarını karşılamaktı.
Bu günde işler her zamanki gibi gidiyordu. İlk olarak bizonlara yem verilmişti. Sonra iyice yıkanmış, kurulanırken de masaj yapılmıştı. Bizonlar için hayatın ne kadar güzel olduğunu düşünmeden edememiştim. Yemek bedava, beleş bakım, rahat yaşam. Her şeye sahiptiler, tabi özgürlükleri dışında.
Bu günü diğerlerinden özel kılan ise duyduklarımdı. İki Denizcinin kendi aralarında Dış Dünyadan bahsettiklerini duymuştum. Adamız işgal öncesinde bile dışarı ile çok az bağlantısı vardı. İşgalden sonra ise bu bağlantı tamamen kopmuştu. 50 yıldır kimse adanın bir km dışına bile çıkmamıştı, daha doğrusu çıkarılmamıştı. İki denizci kendi aralarında Balık Adam Adası adındaki bir yerden ve oradaki deniz kızlarından bahsediyordu. Deniz kızının ne olduğu tabi ki anlamamıştım. Deniz diye birinin kızları mı vardı, yoksa bir grup kıza Deniz Kızı mı deniyordu. Cevabı ne olursa olsun bu soru bende büyük bir iz bırakmıştı. Dış Dünya dene yere olan ilgim katlanarak artmaya başlamıştı. İlk başlarda sadece insanların konuşmalarından duyduklarım vardı. Yaşım biraz ilerleyince çok kısıtlı olan ve yasak sayılan yazılı kaynaklar yoluyla dış dünya hakkında bir şeyler öğrenmeye başlamıştım.
Hayatımın bir beş yılı daha göreceli olarak sakin geçmişti. Her sabah aynı saatte uyanıp aynı işi yapmış, eve gelince aynı yemeği yeyip aynı saatte yatmıştım. Yaptığım tek farklı şey Dış Dünya hakkındaki araştırmalarımdı ama artık bu araştırmalarımda beni tatmin etmiyordu. Artık kitaplardaki kelimeler yerine doğadaki manzaraları görmek istiyordum.
Bu isteklerimi yerine getirmemin hiçbir yolu yoktu tabi. Çünkü adamız işgal altındaydı ve Dış Dünyaya tamamen izoleydi. Herşey bir günde değişmişti. Adamızda yaşlılara saygı çok önemliydi. Ada'nın yaşlılarından biri yaptığı iş yüzünden hastalanmıştı. Halk tedavi beklerken, Denizciler yaşlıyı çalışmaya zorlamıştı. Sonucunda ise yaşlı ölmüştü. Bu olay tüm ada çevresinde büyük bir öfke dalgası başlatmıştı. Yerlilerde neredeyse silah namına hiçbir şey yoktu ama aşırı irilikten gelen fiziksel güçle Denizcilere ciddi bir sorun oluşturuyorlardı.
Kısa süre içinde büyük öfke dalgası yerini isyana bırakmıştı. İsyan o kadar şiddetliydi ki ada içerisinde görevli olarak kalan Denizcilerin yarısı Liderleri ile beraber öldürülmüştü. Diğer yarısı ise ada çevresinde dağınıktı.
Ben ve yirmi kişiye, öldürülen Tuğamiralin yardımcısını halletme görevi verilmişti. Denizcilerin ada üzerindeki üslerinden birine gece baskını yapmıştık. Karşımıza çıkan herkesi tek tek öldürüyorduk. Bizden ölen her kişiye karşılık karşı taraftan yirmi kişi gidiyordu. Bu şekilde ilerleyerek liderlerini köşeye sıkıştırmıştık. Bizden ben dahil sadece 5 kişi kalmıştı ama karşımızdaki adamda tekti.
Denizci Kaptanı bize dönüp '' Halkınız ve siz bu isyanın cezasını canınızla ödeyeceksiniz. '' demişti.
Kimse söylediklerine cevap verme gereksinimi bile duymamıştı. Beş kişi adamın üzerine çullanıp onu öldürmüştük. Bu savaş sırasında bizde iki kişiyi kaybetmiştik. Bizi zafer sarhoşluğundan uyandıran şey patlama sesleriydi.
Daha dikkatli baktığımızda adamızın top atışına tutulduğunu fark etmiştik. Benim dışımdaki iki kişi adanın merkezine doğru gitmişti. Ben ise yakaladığım bu fırsatı değerlendirip kaçış botlarından birini kullanarak adadan uzaklaşmış ve maceralarıma başlamıştım.
Statlar Güç: 2.0 -x1.8 Dayanıklılık: 1.5(1.4+1)-x1.8 Hız: 2.0(1.1+5) Farkındalık:1.1 | Meslek Statları [Meslek 1]:Demirci1.2(0.2+6) [Meslek 2]: - Yan Meslek: | Meyve Statları Meyve İsmi: - Türü: - Saf Meyve Gücü: - Kullanım Süresi: - Ek Güçler: - Mod/ Ek Dönüşüm: - Kontrol: - |
Dövüş Tekniği: Tekniğin Adı: Gürz-Kalkan Tekniğin Stili:Ezici Teknikte Kullanılan Ekipman yada Ekipmanlar:Gürz ve Kalkan Tekniğin Açıklaması:
| Tekniğin Altdalları: Teknik: 12(3+9) Yetenek: 12(3+9] Yan Stil: - Mod: - Özel Stil: - | Değerler-Eşyalar Eşyalar:İyi Kalite Kalkan, İyi Kaltie şövalye zırhı ve iyi kalite gürz Kafa Ödülü:- Para: 7.3m Dağıtılmamış Stat: - |
Misafir- Misafir
Geri: [Karne] Allahu Akubaru
Link
Fiziksel statlarımdan 4'ünü daya , 6'sını güce veriyorum.
Dövüş Yeteneğine gelen 6 puan dolayısı ile 18 alt dal puanım oluyor. Onuda 9-9 eşit bir şekilde dağıtıyorum.
Mesleğe gelen puanlarda demirciliğe gidiyor.
Fiziksel statlarımdan 4'ünü daya , 6'sını güce veriyorum.
Dövüş Yeteneğine gelen 6 puan dolayısı ile 18 alt dal puanım oluyor. Onuda 9-9 eşit bir şekilde dağıtıyorum.
Mesleğe gelen puanlarda demirciliğe gidiyor.
Misafir- Misafir
One Piece Rpg :: Başlangıç :: Karakter Oluşturma :: Karne
1 sayfadaki 1 sayfası