Sorular
+5
Monkey D. Luffy
Kiyora Victoria
East Blue Anlatıcı
Shingen Cracher
Roo
9 posters
2 sayfadaki 9 sayfası
2 sayfadaki 9 sayfası • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Geri: Sorular
Hayır , biraz kullanabilirsiniz. Yaklaşık olarak 3 vs sonrası kırılır.Meirin demiş ki:Kötü kılıçlar iyi kılıçlarla çarpıştırıldığında hemen kırılacak kadar mı kötü?
Birde eşya satın almak istersek pazar konusuna yazıyoruz değil mi?
Evet, pazara yazıp alabilirsin .
İmzanıda spoiler içine alman gerekiyor.
En son Captain 'God' Usopp tarafından Ptsi 18 Ocak 2016, 16:17 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Hayır, alamazsınız. 1 rp sonrasında paralarınız isterseniz ortak değerlendirilebilir.Shingen Cracher demiş ki:1- Birlikte başladığım kişilerden borç para alabilir miyim?
2- Gin-Oi Bankasından aldığımız krediyi kaç konu içinde ödememiz gerekiyor?
Yaklaşık olarak 7-8 rp. Ödemezseniz ne olacağını söylememe gerek yoktur heralde.
Pazarda ki marangozluk malzemelerini açabilir misiniz? Ayrıca kaliteleri nedir?
Bir de Marangozluk yapacağım, babamın dükkanını ne kadar alabiliyorum?
Misafir- Misafir
Nave Oscura demiş ki:Pazarda ki marangozluk malzemelerini açabilir misiniz? Ayrıca kaliteleri nedir?
Marangozluk Malzemeleri : Kesme-Şekillendirme aletleri,, ölçüm aletleri..v.s gibi temel malzemelerdir. Marangoz olmadığım için direk teknik isimlerini veremiyorum. Babanızın dükkanından size herhangi bir şey kalamaz. Tabi pazardan, eşya yaratımından bir şeyler satın alıp bunlar babamdan kaldı diyebilirsiniz. RP içerisinde size bir avantaj sağlamayacak şeyleri pazara başvurmadan yanınıza ücretsiz alabilirsiniz. Bu bir kıyafet olabileceği gibi babanızın sizin için oymuş olduğu bir oyma oyuncak olabilir.
Franky- Mesaj Sayısı : 401
Bunların pekala farkında olduğum için, "Babamın dükkanını ne kadara alabilirim?" diye sordum.Franky demiş ki:Nave Oscura demiş ki:Pazarda ki marangozluk malzemelerini açabilir misiniz? Ayrıca kaliteleri nedir?
Marangozluk Malzemeleri : Kesme-Şekillendirme aletleri,, ölçüm aletleri..v.s gibi temel malzemelerdir. Marangoz olmadığım için direk teknik isimlerini veremiyorum. Babanızın dükkanından size herhangi bir şey kalamaz. Tabi pazardan, eşya yaratımından bir şeyler satın alıp bunlar babamdan kaldı diyebilirsiniz. RP içerisinde size bir avantaj sağlamayacak şeyleri pazara başvurmadan yanınıza ücretsiz alabilirsiniz. Bu bir kıyafet olabileceği gibi babanızın sizin için oymuş olduğu bir oyma oyuncak olabilir.
Değerlendirdik. 1.2m'e dükkan'ı ve içindekileri alabilirsiniz.
Misafir- Misafir
Nave Oscura demiş ki:Bunların pekala farkında olduğum için, "Babamın dükkanını ne kadara alabilirim?" diye sordum.Franky demiş ki:Nave Oscura demiş ki:Pazarda ki marangozluk malzemelerini açabilir misiniz? Ayrıca kaliteleri nedir?
Direk atlamışım. Bu babanızın dükyanında tam olarak ne olduğu ve nerede olduğuna göre değişir. Kurgunuzu ve dükyan'ın içinde olan şeyleri bize atın. Bizde değerlendirip size bir fiyat veririz.
Franky- Mesaj Sayısı : 401
Bir anlatıcı ya da bir oyuncu rp içerisinde en geç ne kadar sürede mesaj yazmak zorunda?
Misafir- Misafir
Oyuncu için süre limiti yok. Biz gmlere elimizden geldiğînce her gün bir tur yazacağız.Meirin demiş ki:Bir anlatıcı ya da bir oyuncu rp içerisinde en geç ne kadar sürede mesaj yazmak zorunda?
Karneleri nereye oluşturuyoruz? Kişinin kendi konusunu açtığını hiç göremediğimden sordum. Hep "God" Usopp açmış konuları fakat bize hazırlayın demişsiniz.
Bu arada karne ya da imza kısmında borç kısmı gözükse iyi olur.
Bu arada karne ya da imza kısmında borç kısmı gözükse iyi olur.
Misafir- Misafir
2 sayfadaki 9 sayfası • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
2 sayfadaki 9 sayfası