Sorular
+5
Monkey D. Luffy
Kiyora Victoria
East Blue Anlatıcı
Shingen Cracher
Roo
9 posters
3 sayfadaki 9 sayfası
3 sayfadaki 9 sayfası • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Geri: Sorular
East Blue Anlatıcı demiş ki:Başlangıçta meyve ve dövüş yeteneği almak istiyen arkadaşlardan bir ricam olacak: Lütfen Reberleri okuyun. Mod, Ek Dönüşüm, Yan Still, Özel Still, Ek Güç BUNLAR BAŞLANGIÇTA ALINAMAZ!
ve "Mod ve ek dönüşümlere başlangıçta puan verilemez." demişsiniz bana.
Rehber'de bu tarz bi' ibare yoktu.
Neden başlangıçta puan veremeyeyim ki? Mod alt dalına puan vermem hemen bir mod kullanacağım anlamına gelmiyor yani sonuç olarak. Kullanabilmem için 5'e ulaşmam lazım önce.
Misafir- Misafir
Elbis demiş ki:East Blue Anlatıcı demiş ki:Başlangıçta meyve ve dövüş yeteneği almak istiyen arkadaşlardan bir ricam olacak: Lütfen Reberleri okuyun. Mod, Ek Dönüşüm, Yan Still, Özel Still, Ek Güç BUNLAR BAŞLANGIÇTA ALINAMAZ!
ve "Mod ve ek dönüşümlere başlangıçta puan verilemez." demişsiniz bana.
Rehber'de bu tarz bi' ibare yoktu.
Neden başlangıçta puan veremeyeyim ki? Mod alt dalına puan vermem hemen bir mod kullanacağım anlamına gelmiyor yani sonuç olarak. Kullanabilmem için 5'e ulaşmam lazım önce.
1. '' Mod, Ek Dönüşüm, Yan Still, Özel Still, Ek Güç '' bunlar için ilgili yerlere ayrı olarak başvurman gerek.
2. Alacağın '' Mod, Ek Dönüşüm, Yan Still, Özel Still, Ek Güç''lerin meyve statlarınla ve fiziksel statlarınla uyumlu olması lazım.
3. '' Mod, Ek Dönüşüm, Yan Still, Özel Still, Ek Güç'' birden fazla altdal puanı ister. Örneğin 1. mod 5 alt dal puanı ister, 2. mod 10 ...v.s.
Yukarıdaki 2 şartı'ı başlangıçta yerine getirmek zordur. Çünkü size meyve/dövüş yeteneği için 2 puan verilir. Bu iki puanda 6 alt dal puanına eşittir. Yani bu şartlarda başlangıçta '' Mod, Ek Dönüşüm, Yan Still, Özel Still, Ek Güç '' almak mümkün değildir.
East Blue Anlatıcı- Mesaj Sayısı : 299
Tamam biliyorum bunları. Daha Mod/Ek dönüşüm oluşturmadım zaten. Oluştursam bile alamayacağımı da biliyorum çünkü 5 alt dal puanım yok. Benim merak ettiğim neden oraya puan veremediğim. Sonuç olarak başlangıçta 6 tane alt puanım var ve bunun 2 tanesini mod/ek dönüşüm alt alanına vermek istiyorum, niyetim başlangıçta hemen bi' Mod açmak değil.
Misafir- Misafir
Hikayeye farklı zamanlarda başlayan karakterler arasında bir fark olacak mı?
Kiyora Victoria- Ödül Avcısı
Kesin bir şey yok ama 1 konu = 1 ay gibi düşünüyoruz ama bu konudan konuya değişebilir elbette. İleride zaman atlamaları yapabiliriz. Örneğin 5 konu bitirenlere 1 yıl geçti filan diyip yaşlandırırız ...v.sKiyora Victoria demiş ki:Hikayeye farklı zamanlarda başlayan karakterler arasında bir fark olacak mı?
Elbis demiş ki:Tamam biliyorum bunları. Daha Mod/Ek dönüşüm oluşturmadım zaten. Oluştursam bile alamayacağımı da biliyorum çünkü 5 alt dal puanım yok. Benim merak ettiğim neden oraya puan veremediğim. Sonuç olarak başlangıçta 6 tane alt puanım var ve bunun 2 tanesini mod/ek dönüşüm alt alanına vermek istiyorum, niyetim başlangıçta hemen bi' Mod açmak değil.
Alamayacağın bir şeye puan veremiyorsun.
East Blue Anlatıcı- Mesaj Sayısı : 299
Rpye başlamış bulunduk, daha sonra meyve yiyemezsiniz deniyor. Peki bir meyve aklımıza geldi, onaylandı ancak rpye başladığımız için artık yiyemez miyiz yoksa rp bitince yiyebilir miyiz.
Ya da meyveyi meyve rpsinde bulduğumuzda meyve fiyatı çok yüksek geldi, biz de alamayınca paramız olunca almak üzere meyveyi beklettirebilir miyiz?
Ya da meyveyi meyve rpsinde bulduğumuzda meyve fiyatı çok yüksek geldi, biz de alamayınca paramız olunca almak üzere meyveyi beklettirebilir miyiz?
Misafir- Misafir
* RP'niz başladıktan sonra bir meyveyi sadece rp in elde edebilirsiniz. Yada herhangi bir sebepten yönetim tarafından size verilebilir. Ödül olarak mesela ama bu tarz durumlarda istediğiniz meyveyi değil bizim belirlediğimiz bir meyveyi alabilirsiniz. Tabi ki rp in bir özel bir meyveyi arayabilirsiniz.
* Yukarıda dediğim gibi meyveyi anca başlangıçta alabilirsiniz. Meyvelere biçtiğimiz fiyatlar göstermelik. Yani serinin başında Şeytan Meyveleri en az 100m tutuyor denmişti ki bazı oyuncuların aldığı meyveler 500-600m hatta 1b'yi görür.
* Yukarıda dediğim gibi meyveyi anca başlangıçta alabilirsiniz. Meyvelere biçtiğimiz fiyatlar göstermelik. Yani serinin başında Şeytan Meyveleri en az 100m tutuyor denmişti ki bazı oyuncuların aldığı meyveler 500-600m hatta 1b'yi görür.
Franky- Mesaj Sayısı : 401
Şimdi benim dövüş stilim mızrak savurma ve saplama gücümü arttırıyor. Peki bu dövüş sırasında daha az bir güçle slash atmamı sağlıyor mu? yani savaş sırasında, dövüş tekniğim sayesinde 3.1 den daha az bir güçle slash atabilir miyim ?
- Spoiler:
- Franky Artık cevabını versen şu sorunun.
Misafir- Misafir
Daha az bir güçle slash atmanızı sağlamaz. Daha doğrusu şöyle diyelim: Slash atmak için gereken min enerji x olsun. Bu x'i düşürmez ama güç statınız daha düşük bir değerde iken atmanızı sağlar. Tabi burada şunu belirtmek gerek 2.5-3.0 arasında kabaca x3'lük bir fark vardır. Yani bu farkı kapatmak için '' Yetenek '' alt dalınızın en az 34 olması gerekir. Formül olarak: x1.3 + (34 x 0.05) = x1.3+ x1.7= x3.
Franky- Mesaj Sayısı : 401
3 sayfadaki 9 sayfası • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
3 sayfadaki 9 sayfası