One Piece Rpg
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Sorular

+5
Monkey D. Luffy
Kiyora Victoria
East Blue Anlatıcı
Shingen Cracher
Roo
9 posters

7 sayfadaki 9 sayfası Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki

Sorular - Sayfa 7 Empty Geri: Sorular

Mesaj tarafından Captain 'God' Usopp Paz 17 Nis. 2016, 18:55

Vince Grey demiş ki:Kurgu için bir canavar npc yaratilabilir mi ?yaratsak bile nereye yazıcaz ?

Biraz detay verebilir misin?
Captain 'God' Usopp
Captain 'God' Usopp
Admin

https://oprpg.forumdizini.com

Sorular - Sayfa 7 Empty Npc fln

Mesaj tarafından Vince Grey Paz 17 Nis. 2016, 19:20

Mesela etraftaki gemilere ve insanlara zarar veren ünlü bir yaratık eklesek npc olarak olabilir mi diyorum.(Mesela John Graywolfun rplerindeki yılan gibi)Birde bunu eklesek bile npc kısımlarından hangi kategoriye eklemeliyiz.
Vince Grey
Vince Grey

Mesaj tarafından Captain 'God' Usopp Paz 17 Nis. 2016, 19:37

Ismarlama kurgu yapmıyoruz. Geçmişinizde bahsettiğiniz olaylar dışında oluşturduğunuz tüm Npc'ler Gm'nin kurguya ekleyip, eklemek istememesine bağlıdır. O yüzden bir yaratık oluştursan bile Gm onu kurguya eklemek zorunda değil. Gm'ne pm atarak sorabilirsin.
Captain 'God' Usopp
Captain 'God' Usopp
Admin

Mesaj tarafından Vince Grey Paz 17 Nis. 2016, 20:00

Ben kendi rpme ekleme anlamında sormamıştım.Sadece genel kurguya ekliyebiliyor muyuz diye sormuştum ama cevabımı aldım teşekürler.
Vince Grey
Vince Grey

Mesaj tarafından Misafir Perş. 21 Nis. 2016, 21:40

Şeytan meyveleri ile ilgili bir sorum olacaktı. Mod/Ek dönüşüm ve Ek Güç özellikleri ile ilgili şöyle bir ifade yer alıyor:

*Mod/Ek Dönüşüm Almak için: İlk MOD 5, ikinci MOD için 10, üçüncü MOD için 15 alt dal puanı ister.

Ek Güç Almak İçin: İlk EK GÜÇ 5, ikinci EK GÜÇ 10, üçüncü EK GÜÇ 15 alt dal puanı ister.

Şimdi mesela iki tane ek güç açmak istiyoruz diyelim. Bunun için alt puanlarımızın toplamının mı 15 olması lazım? Yoksa 15 tane alt puan mı feda etmemiz lazım.

Bir de ek gücü açtıktan sonra onu mükemmel bir şekilde kullanabiliyor muyuz? Yoksa seviyesi sıfırdan mı başlıyor?

Misafir
Misafir

Mesaj tarafından Franky Perş. 21 Nis. 2016, 23:57

15 tane alt dal puanı feda etmeniz gerekiyor. Edindiğiniz ek güç ve modları ne kadar iyi kullandığınız meyve statlarınızla ilgili. Onlar için ayrı bir stat'a puan vermenize gerek yok. Yani tek seferlik alt dal puanı ödüyorsunuz. Bir örnekle açıklamak gerekirse: Doflomingo adlı şahıs ito ito meyvesini kullanarak insanları kukla yapma ek gücünü almak istiyor ve alacağı ilk ek gücü. Bu gücü almak için gereken minumum statlar ise şöyle olsun Saf Güç: 30, Kontrol: 40. Eğer bu seviyede alırsa yeni kazandığı gücünü kullanma konusunda bazı sıkıntılar veya limitlerle karşılaşabilir ama diyelim Doflomingo adlı karakterimizin meyve statları Saf Güç: 60, Kontrol: 50. Bu durumda ise doğal olarak ek gücünü daha iyi kullanır.

Franky

Mesaj tarafından Misafir Cuma 22 Nis. 2016, 13:55

Anladım teşekkür ederim. Şimdi benim aklımda birkaç tane mod ve ek güç fikri var; fakat onaylanacakları veya onaylansa bile kullanmam için alt dallarımın yetip yetmeyecekleri belli değil. Stat puanlarını dağıtmadan önce saldırılar kısmında bunları oluşturup şansımı denemem gerekiyor değil mi?

Misafir
Misafir

Mesaj tarafından Captain 'God' Usopp Cuma 22 Nis. 2016, 14:49

Meirin demiş ki:Anladım teşekkür ederim.  Şimdi benim aklımda birkaç tane mod ve ek güç fikri var; fakat onaylanacakları veya onaylansa bile kullanmam için alt dallarımın yetip yetmeyecekleri belli değil. Stat puanlarını dağıtmadan önce saldırılar kısmında bunları oluşturup şansımı denemem  gerekiyor değil mi?
Evet. Yaratım kısmında Ek Güç, kısmına açıp onaylatmak gerekiyor.
Captain 'God' Usopp
Captain 'God' Usopp
Admin

Mesaj tarafından Kiyora Victoria Cuma 22 Nis. 2016, 15:17

Konumun başka birine devredilmesi ya da sonlandırılması mümkün mü? Belli ki GM'a sorun oluyor. Sorun olmasındansa böylesi daha iyi olur.
Kiyora Victoria
Kiyora Victoria
Ödül Avcısı
Ödül Avcısı

Mesaj tarafından Franky Cuma 22 Nis. 2016, 17:35

Meirin demiş ki:Anladım teşekkür ederim.  Şimdi benim aklımda birkaç tane mod ve ek güç fikri var; fakat onaylanacakları veya onaylansa bile kullanmam için alt dallarımın yetip yetmeyecekleri belli değil. Stat puanlarını dağıtmadan önce saldırılar kısmında bunları oluşturup şansımı denemem  gerekiyor değil mi?
Yeterli alt dal puanınız var ise ilgili kısıma başvuruyorsunuz.
Kiyora Victoria demiş ki:Konumun başka birine devredilmesi ya da sonlandırılması mümkün mü? Belli ki GM'a sorun oluyor. Sorun olmasındansa böylesi daha iyi olur.
Anlatınca görüşüp sana bildireceğim.

Franky

7 sayfadaki 9 sayfası Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki