Sorular
+5
Monkey D. Luffy
Kiyora Victoria
East Blue Anlatıcı
Shingen Cracher
Roo
9 posters
7 sayfadaki 9 sayfası
7 sayfadaki 9 sayfası • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Geri: Sorular
Vince Grey demiş ki:Kurgu için bir canavar npc yaratilabilir mi ?yaratsak bile nereye yazıcaz ?
Biraz detay verebilir misin?
Npc fln
Mesela etraftaki gemilere ve insanlara zarar veren ünlü bir yaratık eklesek npc olarak olabilir mi diyorum.(Mesela John Graywolfun rplerindeki yılan gibi)Birde bunu eklesek bile npc kısımlarından hangi kategoriye eklemeliyiz.
Vince Grey- Mesaj Sayısı : 148
Ismarlama kurgu yapmıyoruz. Geçmişinizde bahsettiğiniz olaylar dışında oluşturduğunuz tüm Npc'ler Gm'nin kurguya ekleyip, eklemek istememesine bağlıdır. O yüzden bir yaratık oluştursan bile Gm onu kurguya eklemek zorunda değil. Gm'ne pm atarak sorabilirsin.
Ben kendi rpme ekleme anlamında sormamıştım.Sadece genel kurguya ekliyebiliyor muyuz diye sormuştum ama cevabımı aldım teşekürler.
Vince Grey- Mesaj Sayısı : 148
Şeytan meyveleri ile ilgili bir sorum olacaktı. Mod/Ek dönüşüm ve Ek Güç özellikleri ile ilgili şöyle bir ifade yer alıyor:
*Mod/Ek Dönüşüm Almak için: İlk MOD 5, ikinci MOD için 10, üçüncü MOD için 15 alt dal puanı ister.
Ek Güç Almak İçin: İlk EK GÜÇ 5, ikinci EK GÜÇ 10, üçüncü EK GÜÇ 15 alt dal puanı ister.
Şimdi mesela iki tane ek güç açmak istiyoruz diyelim. Bunun için alt puanlarımızın toplamının mı 15 olması lazım? Yoksa 15 tane alt puan mı feda etmemiz lazım.
Bir de ek gücü açtıktan sonra onu mükemmel bir şekilde kullanabiliyor muyuz? Yoksa seviyesi sıfırdan mı başlıyor?
*Mod/Ek Dönüşüm Almak için: İlk MOD 5, ikinci MOD için 10, üçüncü MOD için 15 alt dal puanı ister.
Ek Güç Almak İçin: İlk EK GÜÇ 5, ikinci EK GÜÇ 10, üçüncü EK GÜÇ 15 alt dal puanı ister.
Şimdi mesela iki tane ek güç açmak istiyoruz diyelim. Bunun için alt puanlarımızın toplamının mı 15 olması lazım? Yoksa 15 tane alt puan mı feda etmemiz lazım.
Bir de ek gücü açtıktan sonra onu mükemmel bir şekilde kullanabiliyor muyuz? Yoksa seviyesi sıfırdan mı başlıyor?
Misafir- Misafir
15 tane alt dal puanı feda etmeniz gerekiyor. Edindiğiniz ek güç ve modları ne kadar iyi kullandığınız meyve statlarınızla ilgili. Onlar için ayrı bir stat'a puan vermenize gerek yok. Yani tek seferlik alt dal puanı ödüyorsunuz. Bir örnekle açıklamak gerekirse: Doflomingo adlı şahıs ito ito meyvesini kullanarak insanları kukla yapma ek gücünü almak istiyor ve alacağı ilk ek gücü. Bu gücü almak için gereken minumum statlar ise şöyle olsun Saf Güç: 30, Kontrol: 40. Eğer bu seviyede alırsa yeni kazandığı gücünü kullanma konusunda bazı sıkıntılar veya limitlerle karşılaşabilir ama diyelim Doflomingo adlı karakterimizin meyve statları Saf Güç: 60, Kontrol: 50. Bu durumda ise doğal olarak ek gücünü daha iyi kullanır.
Franky- Mesaj Sayısı : 401
Anladım teşekkür ederim. Şimdi benim aklımda birkaç tane mod ve ek güç fikri var; fakat onaylanacakları veya onaylansa bile kullanmam için alt dallarımın yetip yetmeyecekleri belli değil. Stat puanlarını dağıtmadan önce saldırılar kısmında bunları oluşturup şansımı denemem gerekiyor değil mi?
Misafir- Misafir
Evet. Yaratım kısmında Ek Güç, kısmına açıp onaylatmak gerekiyor.Meirin demiş ki:Anladım teşekkür ederim. Şimdi benim aklımda birkaç tane mod ve ek güç fikri var; fakat onaylanacakları veya onaylansa bile kullanmam için alt dallarımın yetip yetmeyecekleri belli değil. Stat puanlarını dağıtmadan önce saldırılar kısmında bunları oluşturup şansımı denemem gerekiyor değil mi?
Konumun başka birine devredilmesi ya da sonlandırılması mümkün mü? Belli ki GM'a sorun oluyor. Sorun olmasındansa böylesi daha iyi olur.
Kiyora Victoria- Ödül Avcısı
Yeterli alt dal puanınız var ise ilgili kısıma başvuruyorsunuz.Meirin demiş ki:Anladım teşekkür ederim. Şimdi benim aklımda birkaç tane mod ve ek güç fikri var; fakat onaylanacakları veya onaylansa bile kullanmam için alt dallarımın yetip yetmeyecekleri belli değil. Stat puanlarını dağıtmadan önce saldırılar kısmında bunları oluşturup şansımı denemem gerekiyor değil mi?
Anlatınca görüşüp sana bildireceğim.Kiyora Victoria demiş ki:Konumun başka birine devredilmesi ya da sonlandırılması mümkün mü? Belli ki GM'a sorun oluyor. Sorun olmasındansa böylesi daha iyi olur.
Franky- Mesaj Sayısı : 401
7 sayfadaki 9 sayfası • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
7 sayfadaki 9 sayfası