[Karne]Bacon Grim
2 posters
One Piece Rpg :: Başlangıç :: Karakter Oluşturma :: Karne
1 sayfadaki 2 sayfası
1 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
[Karne]Bacon Grim
Ad Soyad: Bacon Grim. Irk: İnsan. Yaş: 32. Boy: 2.3 m. Kilo: 127 kg. Cinsiyet: Erkek. Meyve: Buresu Buresu No Mi. | Taraf: Korsan. Bulunduğu Deniz: North Blue. Grup: - |
- Kişilik + Geçmiş:
Kişilik: Sadist ruhlu bir karakteri vardır. Yönetme dürtüsüyle haraket eder, bu yüzden megalomandır. Aşağılanma ve yenilgi gibi durumları kaldıramaz, bu gibi durumlarda öfkelenir. Güce kafasını gereğinden fazla takmıştır. Güçlülerin yönetmek için, güçsüzlerin hizmet için var olduğunu düşünür ve güç elde etmek için her türlü yola girişir. Güçsüzlüğü karaktersizlikle bir tutar, başlarına gelen her kıyameti makul görür. Kendisine karşı gelinmesi de sinirlerini bozar. Rakibini korkutmak, sindirmek ve eziyet etmek hoşuna gider.- Geçmiş: Rappu adasının kumunu ıslatıyordu sağanak yağmur. Yere indiğinde kükürt ve kanla karışıyor, kumdaki ceset kokusuyla harmanlanıyordu. Gün ışığıyla başlamıştı her şey, kötü bir güne doğmuş güzel bir parıltıyla. Kralın baş muhafızı Jeffard bu göz alıcı manzaraya uyanamamıştı. O gün ölümü vuku bulmuş, güneşin tanrının ışıltısı gibi yükseldiği şölene gözlerini açamamıştı. Kendi kanında boğulmuş şekilde yatağında hareketsiz yatıyordu. Sinekler akbabalar gibi düşmüş kellesinin etrafında dolaşıyordu. Kimin neden böyle bir şey yapacağıysa akıllardaki soru işaretiydi. Tüm saray ahalisi şok olmuş şekilde cesedin başında dizilmişti. Bu bir isyanın habercisi olabilir miydi? En kötü ve istenmeyen senaryoydu bu.
Kral II Loyald, tahtı IV Koln'dan aldığından beri kara bulutlar dolaşırdı adanın üstünde. Ada halkınca en nefret edilen ve ölmesi istenen kral olmuştu çok zaman geçmeden. Yeşil gözleri daha çok sarı sarı parlardı kendinden geçmişçesine. Altınların büyüsüne kapılmıştı. Adaya her üç yılda bir gelen altınlar. Hikayeye göre adanın çevresinde vuku bulmuş, büyük filoların çarpıştığı bir savaşta, yok olan gemilerin içindeki hazinelerle dolmuştu Rappu adasının çevresindeki denizin dibi.Her üç yılda gerçekleşen doğa olayıyla deniz yükselir ve adanın belli yerlerini su basardı. Su bazen yanında, halkın "mavinin ganimeti" dediği, o savaştan kalan altınları yanında getirirdi. Tam da bu noktada halkın krala olan kininin nedeni ortaya çıkıyordu. Kral altının hepsini kendine alıp, halkın altına ellemesini yasaklamıştı. Evinde altın bulunduğu için idam edilen birçok köylü olmuştu.
Bacon yirmili yaşlarındaydı o gün. Genç yaşına rağmen kendini ispatlamış ve kralın ordusu olan kızıl dişte önemli bir yer etmişti. Kral muhafızlarına bağlı olan kızıl diş adanın en büyük askeri kuvvetiydi. Acımasız kiralık katiller. Avını iştahla yiyen kaplanın dişleri gibi kızıldı hepsi kırmızı üniformalarıyla. Nasıl olur da onlar sarayı korurken kral muhafızlarından biri, hem de baş muhafız yatağında öldürülürdü? Basit bir cinayette değildi bu, leşinin sanki vampir yarasalarca kanı çekilmiş, kup kuru kalmıştı. İşkenceyle öldüğü açıktı.
Güneş güzelliğinden tiksindirir şekilde insanları bunaltmaya başladığı sırada yetişmişti yağmur. Tam da güzel bir kadının çenesiyle insanı kendinden bıktıracağı bir zamanda. İnsanlar yine güneşi güzel hatırlayacaktı akşam yataklarında. Yağmurla birlikte ilk silah sesi patlamıştı. Sanki yıldırım gibiydi ama ışık yoktu. Başta havanın bir oyunu sanılsa da ardı ardına geldi sesler, metalin sesi.Vahim olaydan beri yarı yarıya kayıp olan kızıl dişin adamları buluttan sızan ışık gibi serpilmişti meydana. Ama bir terslik vardı. Olayı çözmeye gelmiş gibi bir havaları yoktu, aksine kendi aralarında çarpışıyorlardı. Bacon'da oradaydı, kendi yoldaşlarını gözünü kırpmadan öldürüyordu. Olaylar gün yüzüne çıkmaya başlamıştı yavaş yavaş. Kralın yarattığı gerilimin, karın sancısının verdiği tepkiydi bu. Kızıl dişin bir kesimi darbe için kendi aralarında örgütlenmişti, hatta halktan bile destek almıştı.
Üç gün geçmişti. İlk silah sesi duyulduğundan beri üç gün. Savaş hala tüm yıkıcılığıyla devam ediyordu. Köylere, evlere sıçramıştı başına buyruk bir ateş gibi. İki tarafta çok güç kaybetmişti, ama en büyük yarayı isyancılar almıştı. Bacon bu savaştan en çok keyif alan isimlerden biri gibiydi o an. Kaotik ortamın yarattığı unsurlar onun için çeşit dolu ve leziz bir yemek sunumu gibiydi. İstediği gibi insan öldürebiliyor, tecavüz ve gasp edebiliyordu. İçinde barındırdığı o kuduz köpeği kimseden sakınmadan dışarı salıp sergileyebiliyordu. Artık tasmasını tutmasına gerek yoktu. Bu durum öyle bir hale gelmişti ki, isyancı güçlerden olmasına rağmen kendi arkadaşları bile onun bu davranışlarından rahatsız olmaya başlamıştı. Arkadaşlarıyla yaptığı bu olaylar kendi davalarını da zedeliyor, halk tarafından itimat kaybediyordu.
Bir hafta süren iç savaş sonunda son demlerine yaklaşmıştı. Bir avuç isyancı kalmıştı savaştan geriye ve gülen taraf kral olmuştu. İsyancıların çoğu ölmüş veya adadan kaçmışlardı. Bacon'da yaşayan bir avuç isyancıdan biriydi. Ama kraliyet tarafından başına diğerleri gibi ödül konmuştu ve savaş suçlusu ilan edilmişti. Kendisi için bu adanın artık barınılmayacak bir yer olduğunun farkındaydı Bacon. "İsyanınızı sikeyim, güçsüzler" diye mırıldandı agresifçe sandalla denize açılırken. -
Statlar Güç: 2.0(1.3+3) Dayanıklılık:2.0(1.5 +1) Hız: 2.3(1.2+3+1+3) Farkındalık: 1.3(1.2+1) | Meslek Statları [Kaptanlık]: 2.0(0.2+4+6) [Meslek 2]: - | Meyve Statları Meyve İsmi: Buresu Buresu No Mi. Türü: Paramecia. Saf Meyve Gücü: 20(5+5+10) Kullanım Süresi: - Ek Güçler: - Mod/ Ek Dönüşüm: - Kontrol: 16(1+5+ |
Dövüş Tekniği: Tekniğin Adı: - Tekniğin Stili:- Teknikte Kullanılan Ekipman yada Ekipmanlar:- Tekniğin Açıklaması:
| Tekniğin Altdalları: Teknik: - Yetenek: - Yan Stil: - Mod: - Özel Stil: - | Değerler-Eşyalar Eşyalar:- Kafa Ödülü:- Para: 1 mß Dağıtılmamış Stat: - |
Geri: [Karne]Bacon Grim
Fiziksel Statlar+5
Güç: 1.3
Dayanıklılık(+1): 2.0
Hız(+3): 1.5
Farkındalık(+1): 1.3
Meyve Statları+4
Saf Meyve Gücü(+5): 10
Kontrol(+7): 8
Meslek+4
Kaptanlık(+4): 0.6
Güç: 1.3
Dayanıklılık(+1): 2.0
Hız(+3): 1.5
Farkındalık(+1): 1.3
Meyve Statları+4
Saf Meyve Gücü(+5): 10
Kontrol(+7): 8
Meslek+4
Kaptanlık(+4): 0.6
Misafir- Misafir
Çektiğim kredi ve konumdan gelen parayla birlikte 4.280.000'im var.
Mokoko adlı npc için, iki tane, iyi kalite keskin kenarlı bumerang alıyorum. 160.000
Honk adlı npc için, marangozluk malzemeleri alıyorum. 200.000
Mamod adlı npc için, aşçı malzemeleri alıyorum. 20.000
Mokoko için, doktorluk malzemeleri alıyorum. 50.000
Geriye 3.850.000 kalıyor.
Mokoko adlı npc için, iki tane, iyi kalite keskin kenarlı bumerang alıyorum. 160.000
Honk adlı npc için, marangozluk malzemeleri alıyorum. 200.000
Mamod adlı npc için, aşçı malzemeleri alıyorum. 20.000
Mokoko için, doktorluk malzemeleri alıyorum. 50.000
Geriye 3.850.000 kalıyor.
Misafir- Misafir
Onaylıyorum , onaylıyorum veee onayladım tak(çekiç sesi).
Franky- Mesaj Sayısı : 401
Arenadan gelen 1 puanı hıza veriyorum. 380.000 beli de para eklendi.
Misafir- Misafir
Son konudan 6,6,6 puan aldım.
Güce 3 veriyorum 2.0 oluyor.
Hıza 3 veriyorum 2.3 oluyor.
saf meyve gücüne 10, 20 oluyor.
Kontrole 8, 16 oluyor.
kaptanlık +6 1.2 oluyor herhalde
güncel para da 1mb.
Güce 3 veriyorum 2.0 oluyor.
Hıza 3 veriyorum 2.3 oluyor.
saf meyve gücüne 10, 20 oluyor.
Kontrole 8, 16 oluyor.
kaptanlık +6 1.2 oluyor herhalde
güncel para da 1mb.
Misafir- Misafir
Paraya tam olarak neye gitti? İmzanda 4.320m gözüküyor?
Franky- Mesaj Sayısı : 401
1 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
One Piece Rpg :: Başlangıç :: Karakter Oluşturma :: Karne
1 sayfadaki 2 sayfası