[Karne]Kuzu
One Piece Rpg :: Başlangıç :: Karakter Oluşturma :: Karne
1 sayfadaki 1 sayfası
[Karne]Kuzu
Ad Soyad: Kuzu Irk: İnsan Yaş: 22 Boy: 166cm Kilo: 42kg Cinsiyet: Dişi Meyve: - | Taraf: Felthorn Bulunduğu Deniz:West Grup: Felthorn |
- Kişilik + Geçmiş:
Kişilik:Kuzu şizofreni ve bioplar bozukluğa sahip bir insandır. Bu nedenle dünyayı herkesten farklı görüp çok daha depresif olarak incelemektedir. Uyku sorununu çok yoğun olarak yaşadığı için hareketleri çok tutarlı olmamakla birlikte daima olarak inandığı pagan tanrısı ile konuştuğunu düşünmektedir. Kendisini ölümün naif yüzü olarak adlandıran kuzu, hakedenlere güzel bir ölüm vermek istemektedir. Bir sorun vardır tabi, kendisi dış dünyadan çok uzak kaldığı için beş yaşındaki bir çocuk gibi her şeyi yeniden öğrenmesi gerekmektedir. Çoğu kelimenin anlamını bilmemesi de bu duruma dahildir. Geçmiş: Yeşil vadilerin ve geniş otlakların arasında hiç kimseciklerin adini duymadıkları o güzel düzlüklerde dünyaya geldim. Denizin yeşile uzandığı kahve rengi sarp kayalarla örtülü geniş vadilerin içinde serçelerin bir aşağı bir yükselip alçalarak uçarken şarkılarını söyledikleri yerde.
İnsanlar adinin haritalarda bile var olduğunu unutmuştu bizi kimsenin görmediği yerlerde kendi içinde yasayan küçük bir insan topluluğu.
Herkesin ayni ailede olduğu ve akrabaların hepsinin görevleri olduğu yerde dünyaya geldim.
İnsanlar bana aptal salak gibi yakıştırmalar da bulundular ancak ben onların göremediklerini gördüm her zaman, kurdun ve kuzunun savaşını tek bedende taşırken güzel bir ölüm hayaliyle doğanların yaşamlarının eriyip gitmesini izledim ayni pagan tanrısı Eolidis gibi. Hiç kimse yokken orada olup yasam tohumları atılırken insanların hayatlarını alan, hoş ben kimsenin hayatini almamıştım; çayırlarda gezen geyikler dışında ancak o kurt tanrı bana doğru yolu göstermek için her zaman meydandaki oyulmuş resimdeydi. Onun eli olmalıydım.
Ok ve yay ile dünyaya geldim, avlanarak beslenen bir toplumduk. Verimli ovalar ve insanların kendine yetebileceğini yediği koca adada ok atmayı bilmeyen yoktu ancak herkes kırkına geldiğinde elden ayaktan düşer ve yediği her lokmadan zehirlenirdi.
Ben de kuzuları izledim, onlar gibi çimen yedim çoğu insandan uzun yaşıyorlardı ya... Onlar gibi meyve bahçelerine girdim, hiç görülmemiş şekillere sahip meyve bile yedim. Sonrasında ben de kuzu oldum ne garip...
Kurt olmak isterken kuzu olarak dünyada gezmeye başladım ancak benim gibi ot yiyen melezler bilemez ki dış dünyadaki insanlar alınıp satılırmış.
Beni de aldılar yanlarına, ekmek diye bir şeyle beslediler. Tadı et gibi değildi çok farklı ve güzeldi hatta bazen sut bile verdiler. Kuru ekmekten nefret etseler de muhteşem değil miydi tadı köleler!
Tabi ben sadece sürüyü takip eden kuzuydum, insanlar ne derse desin inanan bir kuzu. Ayakları üzerinde seken o garip kuzu iste bir gün bir kurt gördü ve ekmek dışında yemeklerin olduğu söylenen dünya ile tanışmak için denizlerde gozlerini açtı ancak dışarıda herkes kurttu! Hepsi benim gibi kuzulara açtı... Ama o kurt beni yanına bile almıştı, benim gibi ahmak sadece harita okumayı bilen bir kuzuyu. Eğitmeyi bile denemişti, kurdun kuzusu olarak yasamak benim kaderim.
Statlar Güç: 1.2 Dayanıklılık: 1.4 Hız: 1.2 Farkındalık:1.4 | Meslek Statları [Meslek 1]: Rotacı 0.2 [Meslek 2]: - Yan Meslek: | Meyve Statları Meyve İsmi: - Türü: - Saf Meyve Gücü: - Kullanım Süresi: - Ek Güçler: - Mod/ Ek Dönüşüm: - Kontrol: - |
Dövüş Tekniği: Tekniğin Adı: Okçuluk Tekniğin Stili:Okçuluk Teknikte Kullanılan Ekipman yada Ekipmanlar:Ok ve yay Tekniğin Açıklaması:
| Tekniğin Altdalları: Teknik: - Yetenek: - Yan Stil: - Mod: - Özel Stil: - | Değerler-Eşyalar Eşyalar:Abanoz yay Deri sadak Kuzu postu Islıklı ok 20 adet Maske Kafa Ödülü:- Para: - Dağıtılmamış Stat: - |
One Piece Rpg :: Başlangıç :: Karakter Oluşturma :: Karne
1 sayfadaki 1 sayfası