[Karne]John Graywolf
3 posters
One Piece Rpg :: Başlangıç :: Karakter Oluşturma :: Karne
1 sayfadaki 2 sayfası
1 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
[Karne]John Graywolf
Ad Soyad: John Graywolf Irk: İnsan Yaş: 21 Boy: 1.86m Kilo: 72kg Cinsiyet: Erkek Meyve: - | Taraf: Ödül avcısı Bulunduğu Deniz:North Blue Grup: - |
- Kişilik + Geçmiş:
Kişilik:Amacına giden yolda her türlü pisliği yapabilen, kimseye acımayan bir karakterdir. En kötü olayları bile sıradanlıkla karşılar ve sakin cevaplar verir. Tamamen umursamazdır. Aynı zaman da çıkarı olmadığı veya kimse ona bulaşmadığı sürece sakin bir tiptir. Ama canını sıkanı öldürmekten çekinmez. kendine yapılan herhangi bir iyiliği de asla unutmaz. Ayrıca her gün adadaki tek arkadaşı olan Joe'den aldığı puroyu yakmak için yanın da daima 2 tane çakmak taşır. Bunun yanında umursamaz olmasına rağmen işine gelmeyen bir duruma çok fazla şikayet edebilir. Geçmiş:O gece bütün krallık sahildeydi. Krallıkta üretilmiş havai fişeklerle yük gemilerinin gelişini kutluyorlardı. Ama farkında değillerdi ki gelen bir yük gemisi değil, yıkık dökük bir korsan gemisiydi. Dakikalar sonra gemi sonunda kıyıya varmıştı. İnsanlar, kahkahalarını kesip şaşkın yüzlere bürünmüşlerdi. Korsanlar ise, denizcilerden kurtuluşlarının çığlıklarıyla kutluyordu. Dört kişiydiler ya da en azından onlar öyle sanıyordu.
Kral ise çoktan askeri birliklere haber vermişti. Sevinçten gözleri kör olan korsanlar, askerlerin gemiye tırmandıklarını görmemiş, sevinç çığlıklarını acı çığlıklarına dönüştürmüşlerdi. Çaresizce tek kalan korsan kaptanı, köşede duran hazine sandığını eline alıp, krala doğru konuşmaya başladı. Lakin korkusundan dolayı dediklerinden hiçbir şey anlaşılmıyordu ve de ağlıyordu. Birkaç saniye sonra elindeki sandığı havaya fırlattı ve tanrının ona ölümü getirmesini bekledi. Havada açılan sandığın içinde dört yaşlarında bir çocuk vardı. O çocuk, şu sıralar adadaki en güçlü savaşçı olan Graywolf idi.
Çocuğu gören askerlerden birkaçı, hemen arkasından denize atlayıp onu kurtarmıştı. Lanetli bir kandan doğmuş olan bu velet artık adanın bir yerlisiydi. Adı kral tarafından John Graywolf koyulmuştu. Bu isim adalarının kurucusunun ismiydi.
Yıllar geçti John, 12 yaşına basmıştı ve krallıkta insaların evlerini yakmasıyla meşhur olmuştu. Bir gün krallıktaki bir kumandanın evini yakmasıyla insanlar onu öldürmeye karar vermişti. Ama bunu başaramamışlardı. Çünkü kral, daha doğrusu ülkedeki bir yasa, bu çoçuğun ölmesine izin vermiyordu. Bunun üzerine birkaç asker Graywolf'u gizlice öldürmeye karar verdi. Sonunda onu limanda tek başına yakalamışlardı. Askerler kısa bir konuşmanın ardından saldırıya geçtiler ama elde ettikleri tek şey kendi ölümleri olmuştu. Askerleri öldüren Graywolf, onları gizlice denize attı. Asla bulunamayan cesetler yıllar boyu hiç konuşulmamıştı.
Kin dolu yıllar devam etti. Graywolf 19 yaşına gelmiş, arka arkaya beş sene av turnuvalarını kazanmıştı. İnsanlar, hala ondan nefret ediyor ama gücüne saygı duyuyorlardı. Bu yüzden ada halkına, bu sene turnuvayı kim kazanır sorusu sorulunca, yüzlerinde küçük bir üzüntü oluşuyordu. Ayrıca bu senenin bir farkı daha vardı ki, avcı turnuvalarına yabancılar da katılabilecekti.
Av turnuvasının başladığı gün adaya Nort Blue'dan birçok korsan, ödül avcısı ve birkaç krallık askeri gelmişti. Graywolf'un, aklında ise adanın efsanevi yaratığı kar ayısı vardı. Yarışma günü çatmıştı. Graywolf, kar ayısını aramaya başlamıştı. Sonun da onu bulmuştu ama karşısında hiç bir varlık gösterememişti. Bir kaç dakika sonra bacaklarına darbe almış ve yere düşmüştü. Yavaşça kar ayısının midesine doğru olan yolculuğuna yaklaşmakta iken, kar ayısının dişlerine yapışmış bir kılıç ve o kılıcı tutan ödül avcısını gördü. Ödül avcısı, dakikalar içinde kar ayısını öldürmüş, cansız bedenini kasabaya götürerek yarışmayı kazanmıştı. O sene Graywolf, yarışmada hiçbir hayvan yakalayamamıştı ama onu daha çok şaşırtan olay atalarını yok eden ölüm makinesinin, kolay bir şekilde öldürülmesi idi. Bu olayın üzerine Graywolf, iki yıl boyunca hiç durmadan çalıştı ama yine de yeterince güçlü olmadığını düşünüyordu. Böylece daha güçlü avlar bulmak için denizlere açılmaya karar verdi.
Statlar Güç: 2.2(1.2+1+1+1+1+2) Dayanıklılık: 2.0(1.3+1+2) Hız: 2.0(1.3+1+1+1) Farkındalık: 2.0(1.4+1+1) | Meslek Statları [Avcı]: 0.1 [Kimyager]: 0.1 [Kaptan]: 1.3(0.2+2+3+2) Yan Meslek:- | Meyve Statları Meyve İsmi: - Türü: - Saf Meyve Gücü: - Kullanım Süresi: - Ek Güçler: - Mod/ Ek Dönüşüm: - Kontrol: - |
Dövüş Tekniği: Tekniğin Adı: Alev mızrağı Tekniğin Stili: özel Teknikte Kullanılan Ekipman yada Ekipmanlar:Mızrak,yanıcı akışkan Tekniğin Açıklaması:
| Tekniğin Altdalları: Teknik: 19(3+4+3+6+3) Yetenek: 14(3+2+3+6) Yan Stil: - Mod: - Özel Stil: - | Değerler-Eşyalar Eşyalar:Orta kalite de 2 şişe yanıcı akışkan Isıyı geçirmez eldivenler orta kalite bir mızrak 50 adet orta kalite özel torpil 2 adet orta kalitede boğa boynuzları biçiminde ki bıçaklar Torpiller için orta kalite zehir ve 7 adet kötü kalite duman bombası. Kafa Ödülü:- Para: 8.368.000 Dağıtılmamış Stat: - |
En son Captain 'God' Usopp tarafından Salı 23 Şub. 2016, 00:40 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Geri: [Karne]John Graywolf
Rp'den 400k+ 50k ve 2 puan kazandım. Bunun yanında yılandan kazandığım parayı,ödediğim çanta parasını ve bilet parasını işlemiştim daha önceden ve elimde şu an 380k var.
İki teknik statımıda alev mızrağı dövüş stilime yatırıyorum ve elimdeki altı puanın dördünü tekniğe, ikisini yeteneğe veriyorum.
iki fiziksel statımın birini güç statına veriyorum ve böylece güç 1.3 oluyor. Diğerini de hız statına veriyorum ve böylecede hızım 1.4 oluyor.
İki meslek statımıda kaptanlık mesleğine veriyorum.
Eğer sorun yoksa imzama ekleyeceğim.
Bunun yanında imzama sığmadı için eşyalarımı burada belirteceğim sorun olur mu?
İki teknik statımıda alev mızrağı dövüş stilime yatırıyorum ve elimdeki altı puanın dördünü tekniğe, ikisini yeteneğe veriyorum.
iki fiziksel statımın birini güç statına veriyorum ve böylece güç 1.3 oluyor. Diğerini de hız statına veriyorum ve böylecede hızım 1.4 oluyor.
Misafir- Misafir
İmzana işle, burada belirtmende bir sakınca yoktur.John Graywolf demiş ki:Rp'den 400k+ 50k ve 2 puan kazandım. Bunun yanında yılandan kazandığım parayı,ödediğim çanta parasını ve bilet parasını işlemiştim daha önceden ve elimde şu an 380k var.
Eşyalar Orta kalitede 1800ml yanıcı akışkan, Isıyı geçirmez eldivenler, orta kalite mızrak, 44 adet orta kalite özel torpil, 2 adet orta kalite eldivenlere takılan boğa bıçağı. Torpiller için orta kalite zehir ve 6 adet kötü kalite duman bombası. kötü kalitede bıçak,halat,çanta
dediğim gibi eşyalarım sığmıyor bu yüzden imzama yazmayacağım veya sadece bir kaçını yazacağım. O yüzden anlatıcımın eşyalarımı buradan kontrol etmesini rica ediyorum.
dediğim gibi eşyalarım sığmıyor bu yüzden imzama yazmayacağım veya sadece bir kaçını yazacağım. O yüzden anlatıcımın eşyalarımı buradan kontrol etmesini rica ediyorum.
Misafir- Misafir
Şu an ki tüm eşyaların bu alıntının içindekilerdir.John Graywolf demiş ki:Eşyalar Orta kalitede 1800ml yanıcı akışkan, Isıyı geçirmez eldivenler, orta kalite mızrak, 44 adet orta kalite özel torpil, 2 adet orta kalite eldivenlere takılan boğa bıçağı. Torpiller için orta kalite zehir ve 6 adet kötü kalite duman bombası. kötü kalitede bıçak,halat,çanta
Arena geliri:
Kazandığım 760.000 beli + 2 puan
2 Puanı güç ve hız statlarıma veriyorum.
1.3 güç 1.4 oluyor.
1.4 hız da 1.5 oluyor.
Kazandığım 760.000 beli + 2 puan
2 Puanı güç ve hız statlarıma veriyorum.
1.3 güç 1.4 oluyor.
1.4 hız da 1.5 oluyor.
Misafir- Misafir
Rp içinde ve sonunda aldığım toplam para miktarı 2710k. rpde toplam fiyatları 100k olan ısıyı yalıtkan eldivenler ve yanıcı akışkan aldım. İkisi de orta kalite.
Bunun yanın da 792k olan banka borcumu ödedim ve biletlere de 90k verdim. Yani rpden toplam 1728k kazandım.
+2 fiziksel statlar:
Güç: 1.4 den 1.5 oluyor.
Hız: 1.5 den 2.0 oluyor.
1 Teknik puanını da alev mızrağı dövüş stiline veriyorum.
Alt dallar:
3 puanı da teknik alt dalına veriyorum.
Teknik: 7 den 10 oluyor.
2 meslek puanını da kaptanlığa veriyorum.
Kaptanlık: 0.4 oluyor.
Bir de artık korsanım. Eğer sorun yoksa bunları imzama ekliyorum ve imzam da ki taraf bölümünü değiştiriyorum.
Bunun yanın da 792k olan banka borcumu ödedim ve biletlere de 90k verdim. Yani rpden toplam 1728k kazandım.
+2 fiziksel statlar:
Güç: 1.4 den 1.5 oluyor.
Hız: 1.5 den 2.0 oluyor.
1 Teknik puanını da alev mızrağı dövüş stiline veriyorum.
Alt dallar:
3 puanı da teknik alt dalına veriyorum.
Teknik: 7 den 10 oluyor.
2 meslek puanını da kaptanlığa veriyorum.
Kaptanlık: 0.4 oluyor.
Bir de artık korsanım. Eğer sorun yoksa bunları imzama ekliyorum ve imzam da ki taraf bölümünü değiştiriyorum.
Misafir- Misafir
Konudan 3/3/3 stat ve 500.000 kazandım.
Fiziksel statlar:
Güç: 1.5 > 2.0
Dayanıklılık: 1.3 > 1.4
Farkındalık: 1.4 >1.5
+3 Dövüş yeteneği:
Alt dallar:
Teknik: 10 >16
Yetenek: 5 > 8
+3 Meslek: