[Karne] Tsunai Junmoto
One Piece Rpg :: Başlangıç :: Karakter Oluşturma :: Karne
1 sayfadaki 1 sayfası
[Karne] Tsunai Junmoto
Ad Soyad: Tsunai Junmoto Irk: İnsan Yaş: 17 Boy: 165 Kilo: 49 Cinsiyet: Kız Meyve: - | Taraf: Gezgin Bulunduğu Deniz: West Blue Grup: - |
- Kişilik + Geçmiş:
Kişilik:
Tsu'nun karakteri konusunda anahtar sözcük "Denge" olsa gerek. Her konuda dengelidir, ne çok sıcak bir karakteri vardır, ne soğuk. Ancak işin doğrusu sürekli yalnız olması ve duygularını gerek maskesiyle gerekse tepkisiz yüzü ile saklaması onu soğuk bir insan yapar. İnsanlarla kolay anlaşabilmesine rağmen yalnız olmayı sever, kendisinin yalnız olmak için yaratıldığını düşünür. Hakkında bilgi sahibi olmadığı insanlara yada herhangi bir şeye temkinli yaklaşır. Bu özelliği geçmişte onu bir kaç defa kötü durumlara düşmekten kurtarmıştır.Geçmiş:
"Tsunai, sana bu adı neden verdiğimi biliyor musun?" dedi baba. Kızın çok merak ettiği bir konuydu bu, Tsunai sevilen bir kız olsa da, erkek çocuklar onunla Ton Balığı "i" diye dalga geçebiliyordu. İsmiyle dalga geçilen tek çocuk oydu köylerinde. Küçük kız arkadaşlarının suçunun birazını babasına yükleyerek, kırgınca "Hayır, neden bana bu ismi verdin baba?" dedi. Bir nevi sitemdi bu, ancak kızın yüzünü buruştururken yüzünün tuhaf ancak sevimli bir hal alması babasını kahkahalara boğdu. "Hahaha... Çünkü senin doğduğun yıl çok bereketli geçmişti... Hahaha... Sana balıklarla ilgili bir ad vermeliyim diye düşündüm ve ton balığına "i" ekleyerek Tsunai koydum adını."
Ancak bir anda baba yüzünü ciddileştirdi. "Ne oldu? Adını beğenmiyor musun küçük hanım, yoksa başka bir isim mi isterdin, baban güzel seçememiş mi?" Kız babasını üzdüğünü düşündü. Babası üzülmesindi, gönlünü almak lazımdı babanın, bu amaçla bir şeyler geveledi. "Hayır, onu kastetmedim. Ben çok seviyorum Tsunai ismini hem. Gerçekten diyorum." Babayı tekrardan gülme tuttu. "Keşke başka bir çocuğum, bir oğlum daha olsaydı" diye içinden geçirdi baba Ariai. Çocuğu olana kadar çocukları sevmezdi bile, çocuğu olduğunda sevmeye başlamıştı onları, şimdi kızı dört yaşına geldiğinde ise bir tane daha istiyordu.
Bir süre daha çocuklarla ilgili düşünceler içinde yüzdükten sonra, baba nefes alamadığını fark etti, kız burnunu minik avuçları ile tutmuş gücünün yettiği kadar sıkıyordu. Babasının dalgınlıklarıyla çokça karşılaşmış olan kızın geliştirdiği bir "uyandırma" tekniğiydi bu. Tamamen farklı bir düşünce alemine gitmiş babasını yaşadıkları küçük ada Kinko'ya geri döndürüyordu. Ayrıca bunu yaptıktan sonra babası onu ihmal ettiğini düşünür, kızı havaya atıp tutarak kızla oyunlar oynar, ikisi birden mutlu olurdu. Bu küçük oyundan hoşlanmayan tek kişi anneydi, babanın kızı havaya attığı her seferde içi cız ediyordu annenin.
Babasına güvenmediğinden değildi bu, sevgiyle alakalıydı. Belki biraz da kıskançlıktı, Tsu-chan babasını daha çok seviyor, olup bitenleri ondan önce babasına anlatıyordu. Kadının aklında hep bir soru işareti vardı. "Acaba ben de onu havaya atıp tutsam, beni de babası kadar sever mi?"
Tsunai, ailesini seviyordu ve onlarla mutluydu. Zaman çabucak geçiyordu, günler birbirini kovalıyor, evin küçük kızı giderek büyüyordu. Altısında ilk balığını tuttu Tsu, on yaşında ise babasından okuma yazmayı öğrendi. On birinde bulduğu kocaman deri kapaklı bir deftere günlük tutmaya başladı, her gece yatmadan bir mumun ateşinde gününü anlatıyor ve her sabah kalktığında defterin son sayfasından başlayarak rüyalarını kaydediyordu. Çoğu zaman mutlu şeyler görürdü Tsu, bu yüzden onları kaydetmek hoşuna gidiyordu. Eğer kabus görürse bile detaylarına değinmeden kabaca gördüğü kabusu anlatıyor ve sayfanın başına bir işaret koyuyordu. İşaretli sayfalara bakmadan hızlıca geçerdi Tsu. Bir anlamı yoktu ki korkunçlu şeyleri okuyarak tekrar korkmanın.
Tsunai, hayatından memnun olmasına karşın büyüdükçe bastırılamaz bir seyahat etme ve dışarıyı görme isteği doğmuştu. Ailesi bunun geçici olduğunu düşünmüştü ama on yedi yaşına geldiğinde bunun bastırılamayacak bir arzu olduğunu anlamışlardı. Tsu-chan'ları büyümüş, sırtında çantası ile ticaret için adalarında duran gemilerden birine yolcu olarak binmişti. Çok sevdiği ailesini bırakmasına rağmen, nereye gittiğini bile bilmemesine rağmen, sonunda içindeki gezgini tatmin edebileceği için mutlu ve heyecanlıydı.
Statlar Güç: 1.3 Dayanıklılık: 1.3 Hız: 1.3 Farkındalık: 1.3 | Meslek Statları [Meslek 1]: Yazarlık 0.1 (Acemi) [Meslek 2]: - Yan Meslek: Balıkçılık 0.1 (Acemi) | Meyve Statları Meyve İsmi: - Türü: - Saf Meyve Gücü: - Kullanım Süresi: - Ek Güçler: - Mod/ Ek Dönüşüm: - Kontrol: - |
Dövüş Tekniği: Tekniğin Adı: Tsuriai Tekniğin Stili: Kesici Teknikte Kullanılan Ekipman yada Ekipmanlar: Kılıç Tekniğin Açıklaması:
| Tekniğin Altdalları: Teknik: 1 Yetenek: 5 Yan Stil: - Mod: - Özel Stil: - | Değerler-Eşyalar Eşyalar:Orta katana, Defter, Tüy kalem, Mürekkep Kafa Ödülü:- Para: 118kß Dağıtılmamış Stat: 0 |
One Piece Rpg :: Başlangıç :: Karakter Oluşturma :: Karne
1 sayfadaki 1 sayfası