D grubu Duvarların Dışı
One Piece Rpg :: Kurgu-Rehberler :: Arena :: Arşiv :: 1. Arena
1 sayfadaki 2 sayfası
1 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
Geri: D grubu Duvarların Dışı
Ayberk, J. J. Paul ve Allahu birden gökyüzünden Arena'ya düşmüştüler. Tüm hızlarıyla öğrendikleri kurallar üzerine merkeze doğru koşmaya başladılar. Merkeze vardıkları sırada aşılmaz duvarlarla karşılaştılar, içeriden 3 öksürük sesi geliyordu. D4, D5, D6 numaralı madalyonunlarına bakıp öylece duavarın arkasında ne yapacaklarını düşünüyorlardı...
D grubu Duvarların Dışı
J.J Paul ''Böyle işin amına koyim'' diyerek kendi kafasına sıktı.
Misafir- Misafir
Sağda solda ağaç aramaya koyulacaktım. Uzun ve güzel bir ağaç bulduğum gibi gürzümle onu parçalayıp merdiven olarak kullanacak ve duvarın ötesine geçecektim.
Misafir- Misafir
J. J. Paul, Şeytanın doldurduğu mermi ile beynini makarna gibi duvarlara döktü. Tecavüze musaittir.
Allahu sağda solda ağaç arıyor. Tek bir ağaç görünüyor. Yaklaşık 5 dakika sonra ulaşınca ağaca vuruyor ve gürz parçalanıyor.
Allahu sağda solda ağaç arıyor. Tek bir ağaç görünüyor. Yaklaşık 5 dakika sonra ulaşınca ağaca vuruyor ve gürz parçalanıyor.
Allahu'nun kafasına altın beyzbol sopamla vuracağım. Eğer sendelerse veya yere düşerse öldürene kadar vuracağım. En sonunda etrafıma bakıp duvarı geçebileceğim bir yer arayacağım.
Misafir- Misafir
Allahu silah sesi duyduğın yere varıyorsun, Ayberk Allahu'nun nerede olduğunu bilmiyorsun. Yuvarlak arena ile aranızda 180 derece var. 2 taraftan koşsan da 5 dakikada ulaşırsın.
O sırada Allahu bir keyif sigarası bile içebilirsin.
O sırada Allahu bir keyif sigarası bile içebilirsin.
Adamın koca çantasını karıştıracak ve ne bulduğuma bakacaktım. Bu sırada arkamı sağlama almak için kalkanı sırtıma takacaktım.
Misafir- Misafir
Silah sesinin geldiği noktaya gidip "Selamın Aleyküm kardeşim, içeri girmek istiyor musun? İstiyorsan sana yardım ederim." diyeceğim Allahu'ya.
Misafir- Misafir
Çantada 10 tane molotof ve bir tane dildo var. Kendi aranızda muhabbet rp'nizi yazabilirsiniz.
1 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
Similar topics
» A Grubu : Shingen- Wİksax-Bacon
» C Grubu : Zack-Kiyora-Akira
» B Grubu : Cygr-Karl-John
» D Grubu : Mente Divine-Meirin-Clous
» B GRUBU(BACON-ALLAHU-JOHN-KİYORA)
» C Grubu : Zack-Kiyora-Akira
» B Grubu : Cygr-Karl-John
» D Grubu : Mente Divine-Meirin-Clous
» B GRUBU(BACON-ALLAHU-JOHN-KİYORA)
One Piece Rpg :: Kurgu-Rehberler :: Arena :: Arşiv :: 1. Arena