D grubu Duvarların Dışı
One Piece Rpg :: Kurgu-Rehberler :: Arena :: Arşiv :: 1. Arena
2 sayfadaki 2 sayfası
2 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
Geri: D grubu Duvarların Dışı
Kalkanı elime alıp molotofları sırayla yakıp şu esmer keşe atacaktım. Atarken kendimi yakmamaya büyük özen gösterecektim.
Misafir- Misafir
Molotoflardan kaçmak için götümü adama koşmaya başlayacaktım. Uzaklaşabildiğim kadar uzaklaştıktan sonra "GELSENE AMINA KODUMUN DEVİ, YEMİYO MU HUUR EVLADI!" diye bağıracaktım
Misafir- Misafir
Allahu'nun yakacak çakmağı ve ya ateşi olmadığı için molotoflar yanmıyor. Ayberk yanmayan molotoftan kaçıp salak gibi bağırıyor.
"Noldu gelemiyon mu? AHAHAHAH! SİKİK, ÇAKMAĞIN YOK NİYE KORKUTUYON!" diyip tekrardan adama koşmaya başlayacağım. Adama iyice yaklaştıktan sonra boy avantajımı kullanarak hızlıca altından kayacak, kayarken altın sopamla taşaklarına sertçe vuracaktım.
Misafir- Misafir
Kalkanım zaten elimde olduğu için tek yapacağım şey kalkanı aşağı indirmek olacaktı. Böylelilkle rakibim kalkana çarpacaktı. Etrafta mal mal koşturduğu için bana gelene kadar indirebilirdim. Kalkana çarptıktan sonra kalkanla beraber üzerine atlayacaktım.
Misafir- Misafir
Elindeki kalkanı yerde kayan Ayberk'e indirmek isteyen Allahu'nu kayan Ayberk'in altın sopasına vurunca birden kıvılcım çıkıp molotofun ucunda ki bez parçasını yakıyor. Çok az zamanınız var.
Altın sopamla adamın elinde bulunan molotofa var gücümle vuracak, suratına doğru patlamasını sağlayacaktım. Ardından bacaklarımı iyice kırıp kalkana yaslanacak, sopayla da suratımı koruyacağım.
Misafir- Misafir
İkiniz aynı anda hamle yapıyorsunuz, karışıklıkta molotof uçup yerde ki çantaya düşüp patlıyor, sonrasında 9 molotof ve dildoda patlıyor. İkinizde patlamada ölüyorsunuz. Dildo ise gökyüzüne uçuyor. Kim bilir belki biri nasiplenir.
Kazanan yok.
Kazanan yok.
2 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
Similar topics
» A Grubu : Shingen- Wİksax-Bacon
» C Grubu : Zack-Kiyora-Akira
» B Grubu : Cygr-Karl-John
» D Grubu : Mente Divine-Meirin-Clous
» B GRUBU(BACON-ALLAHU-JOHN-KİYORA)
» C Grubu : Zack-Kiyora-Akira
» B Grubu : Cygr-Karl-John
» D Grubu : Mente Divine-Meirin-Clous