[Karne] Vari b Schiko
2 posters
One Piece Rpg :: Başlangıç :: Karakter Oluşturma :: Karne
1 sayfadaki 2 sayfası
1 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
[Karne] Vari b Schiko
Ad Soyad: Vari b Schiko Irk: İnsan Yaş: 27 Boy: 203 Kilo: 117 Cinsiyet: Erkek Meyve: Tomeina Tomeina no mi | Taraf: Korsan Bulunduğu Deniz:North blue Grup: - |
- Kişilik + Geçmiş:
Kişilik:Pek neşeli olduğu söylenemez. Aksine sinirli bir kişiliği vardır. Arkadaşlarına bağlıdır. Genelde emirlere uymaktan hoşlanmasa da kaptanları ne derse onu yapar. Geçmiş: Schiko North Blue'nun sıcak bir adasında Kimibaru isimli ünlü eğlence adamının barındaki amcalarla takılırken adanın bir sakini bara gelir ve adanın bir kısmında kocaman bir patlama çıktığının haberini verir. Bunu duyan Schiko'nun oraya gitmesine izin verilmez.
Endişelenmiştim. Hatta çok korkmuştum. Acaba annemle kardeşim de orda mıydı. Bilmiyordum. Ne kadar zorlasam da izin vermediler gitmeme. Herşeye rağmen Hiçbirşey olmamış gibi barda fıçı sakelerinin dibinde oturan, yüzü belli olmayan bir adam gel diye işaret etmişti bana. Yanına gittim. Gittiğim anda aniden yüzüme bir yumruk inmişti. Ardından bayıldım.
Tam ayılamıyordum. Yorulmaya dair hiçbir şey yapmama rağmen halsizdim. Gözlerimi her açtığımda farklı bir yerdeydim. bir gemide, bir arabada... Tekerleklerden çıkan rahatsız edici sesler yüzünden düzgün bir şekilde uyuyamıyordum. "İşte geldik" dedi, karavanı süren adam. Beni getirdikleri yer bambaşka bir dünya idi. Kocaman bir saray. Anlam veremiyordum, herkes bana "Hoş geldiniz, Vari sama" diyordu.
Sarayın odalarını gezdiriyorlardı. Yemekhane, çamaşırhane, jimnastik salonu, sınıflar, eğitim salonları, aşçılık odası, hipodrom simya odası, zümre odası, savaşçı bankası, yemekhaneler, asil ailelerin odaları... Bütün odaları gezdirdikten sonra beni savaşçı bankasına geri götürdüler. Bu bankada sarayda kalan öğrencilerin ve senseilerin hesabı varmış. Benim de daha önceden açılmış bir hesabım varmış bu bankada. Bu hesapla ilgili işlerimi hallettikten sonra beni b1 sınıfına yerleştirdiler.(b1'den b5'e kadar artan bir eğitim sistemi vardı.)
Yıllar yılları kovaladı. Bütün derslerimde başarılıydım. Ama dövüş sanatlarını ayrı bir seviyordum. Arkadaşlarımdan ziyade balta kullanmaya bayılıyordum. En başarılı olduğum bir diğer özellik ise aşçılıktı. Hatta aşçı senseiden Usta Aşçı belgesini bile almaya hak kazanmıştım. Simya bilgilerini savaş bilgileriyle birleştirmem ve savaş tekniklerimden dolayı arkadaşlarım bana "Paladin Schiko" demeye başladılar. Ama bunlar benim için yeterli değildi. Daha önümde giden çok uzun bir yol vardı ve bu daha başlangıçtı. Kendimi hiçte yetenekli görmüyordum. Hep daha güçlüsü olmaya en iyisi olmaya çalışıyordum. Yenilmezliğin sırrını arıyordum.
17 yaşına kadar neredeyse hiç sarayın dışına çıkmamıştım. Ancak çıkmasam daha iyiydi dedirtece o acıklı sahneyle karşı karşıya kalmak zorunda kaldım. Gözlerimin önündeki o North Blue'nun bir zamanlar altın çeşmeyi andıran dünyanın en zengin adası olarak bilinen adası Finladiryu Krallığı... Gerçekten dışardaki olaylardan habersiz büyümüştüm.
Biraz bu adada durduktan sonra kendi evime geri döndüm. Kendi adama döndüğüm an Kral Zimaruki beni çağırdığının haberini verdiler. O yorgunlukla bir de Kral'ın yanına gitmek zorundaydım şimdide. Kral odasına girdiği anda kral en sert darbesini indirmeye çalıştı. Ama o saldırıyı gördüğüm anda hemen geriye çekildim ve ardından kralı yere yatırdım. Kral da bir anda ağlamaya başlamıştı. Neden ağladığını sorduğumda "Öğrencilerimden biri ilk defa saldırıma karşı ayakta durabildi. Gurur duyuyorum!" dedi Kral. Ardından cebinden birşey çıkartıp bana verdi. Tam bunun ne olduğunu soracaktım ki o anda bana annemden bir mesaj olduğunu söyledi. Annem bunu çok önceden yazmış benim için. Mektupta kısaca şöyle yazıyordu "... Artık büyüdün Schiko, baban Nancy b. Versong ve ben seninle gurur duyuyoruz. Seni koruyamadığımız için çok üzgünüz. Annen Vari b. Maria.". Bunun üzerine ne yapacağımı bilemedim. Direk kendi odama çekildim bir daha okumak için.
Kararımı vermiştim artık. Annemin onurunu korumak için artık onun soyadını taşıyacaktım. Zaten babamdan da sebepsiz bir şekilde nefret ediyordum. Artık kendime bir hedef koymalıydım.
Saatlerce düşündükten sonra bulmuştum. "6 stilin hepsini öğrenip dünyaya korku salmak."
Statlar Güç: 1.3 Dayanıklılık: 1.3 Hız: 1.4 Farkındalık: 1.2 | Meslek Statları [Meslek 1]: Aşçı [Meslek 2]: Simyacı Yan Meslek: | Meyve Statları Meyve İsmi: - Türü: - Saf Meyve Gücü: - Kullanım Süresi: - Ek Güçler: - Mod/ Ek Dönüşüm: - Kontrol: - [/color] |
Dövüş Tekniği: Tekniğin Adı: Paladin Axe Tekniğin Stili: Paladin Teknikte Kullanılan Ekipman yada Ekipmanlar: Balta Tekniğin Açıklaması:
| Tekniğin Altdalları: Teknik: 3 Yetenek: 3 Yan Stil: - Mod: - Özel Stil: - | Değerler-Eşyalar Eşyalar:- Kafa Ödülü:- Para: 700.000 beli Dağıtılmamış Stat: - |
.
Geri: [Karne] Vari b Schiko
Meycemi satin almayacagim karnemden silebilir miyiz bir de para ksimina 700k ekleyebilir miyiz sizin baslangicta verdiginiz
Misafir- Misafir
Yanlış anlamayın ben sadece hatırlatmak amaçlı söylüyorum meyveyle para kısmını değiştirmemişsiniz hala bilginiz olsun.
Misafir- Misafir
Ben yine hatirlatiyim da duzeltmemissiniz umarim yalnis anlamazsiniz
Misafir- Misafir
Alt dal puanlarını meyve yerine neye dağıtacağını belirtirsen editlerim şimdi.
Franky- Mesaj Sayısı : 401
Para kismina da 700k ekler misiniz oyunun baslangicinda verilmis olan para
Misafir- Misafir
1 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
One Piece Rpg :: Başlangıç :: Karakter Oluşturma :: Karne
1 sayfadaki 2 sayfası