[Karne] Vince Grey
3 posters
One Piece Rpg :: Başlangıç :: Karakter Oluşturma :: Karne
1 sayfadaki 2 sayfası
1 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
[Karne] Vince Grey
Ad Soyad:Vince Grey Irk:İnsan Yaş: 27 Boy: 1.86 Kilo: 81 Cinsiyet: erkek | Taraf: Ödül Avcısı Bulunduğu Deniz:East Blue |
- Kişilik + Geçmiş:
Kişilik:Genellikle sakin soğukkanlı beklenmedik bir olayda strese girmeyen bir karekterdir.Ne kadar dıştan soğuk,sağlam ve güçlü gözüksede iç dünyasında ikilemde kalmayı pek sevmez birine silah dorultuğunda ona dur diyemeden adamı öldürmüş olabilir veya adamı öldürücek derken öldürmeyip bıraka bilirde.Genellikle bir hareketi bir hareketini tutmaz 2 dakika önce insanları kadın çocuk demeden öldürürken 2 dakika sonra bir parkta çocuk gibi oynarken bulabilirsiniz bu dengesizliğide arkasından deliliği getirir tabii Geçmiş:"Asker kalk bakalım!!!!"diye seslendi babası Vince ilk kez böyle uyandırıldığında nerdeyse altına yapıyordu ama hergün olunca ilk etkisini kaybetmişti.Ağır adımlarda sadece yataktan ibaret odasından çıktı ve oturma odasına geldi babası günlük antreman için ısınmaya başlamıştı bile Vince ısınma hareketleri yapan babasının önünden geçip soluk ahşap renkli dolabı açtı içinden biraz kurumuş et ve keçi sutu alıp yine aynı ahşaptan yapılmış olan masaya oturdu eti ve sütü yerken babası her gün ki zırvalıkları mırıldanıyordu bir an kafasını babasına çevirdi ve babasının birşey hatırlamış gibi yüz ifadesinin değiştiğini gördü koskocaman bıyığının altında gülümsemeyle odasına koştu Vince hiç umursamadan yemeğini yemeye devam ediyordu.Birkaç dakika sonra babası elinde bir hediye paketiyle geldi."9. Doğum günü kutlu olsun Vincey."Vince bir an düşündü bu evde hiç doğum günü kutlanmış mıydı hayır o zaman bu bunak ne iş çeviriyordu neyse düşünceleri bırakıp kutuyu açmak en iyisiydi bu alı pulu ihtişamlı kutuyu nerdeyse açtıktan sonra Vince bütün olan biteni anlamıştı kutunun içinde bir Marine üniforması vardı.Babası"eeee evlat denemiycek misin?" diyerek amcına ulaşmıştı Vince istemiyerekte olsa giydi bu mavi Dünya Hükümeti tasmasını.
Babası"vay bee Vincey baya yakıştı belki sende bir gün. Baban gibi bir teğmen olursun heh?"
Vince bu soruya sadece"belki"cevabını vermişti.Babası "evet evlat bu gün büyük gün seni gelecekteki iş yerine götürücem hadi hazırlan"diyerek emri verdi vince ayakabılarını ve iğrenç Marine kazağıyla babasının elinden tutup denizci üssüne doğru yürümeye başladılar bu sırada ada'nın kıyı şeridinden çığlık ve silah sesi geliyordu babası ve Vince hemen koşturarak olay yerine gittiler gördükleri tekşey iğrenç sakaları çürük ve altın dişli bir korsan kaptanıydı babamın üstündeki üniformayı görünce"çocuklar bakın bir Marine biz marinelere ne yaparız muhahahahha" diyerek adamlarını babamın üstüne saldı babamdan tek duyduğum şey saklan sözcüğü olmuştu hemen bir pazar kasası yığınının arkasına saklandım ve gözlerimi kapadım tek duyduğum metalın eti ezme sesiydi sesler durulup gözümü açtığımda babamın ölüsüydü üzülmüştüm ama ağlamadım 3 yıl önce annem öldüğünde kendime yeterince ağladın bir daha ağlama diye bir söz vermiştim. Kızarmıştım ağlamamak için kendimi zor tutuyordum o arada Marinler geldi beni ve babamı üsse getirdiler.Duygusal konuşma zırvalıkları ve ben en sonunda yetimhane'ye yolandım.
Babamı öldüren orospu çocuğu dışarıda özgürce dolaşıyodu işte o zaman aklıma geldi hepsini avlıcam dedim hepsini ama hükümetin tasmasıyla değil kendi kurallarımla acı çektirerek işte o gün aklıma geleceğim kazınmıştı bundan sonrası sıradan 4 yetimhane yıllı 5.yıl babamla dalga geçen bir piçin kafasını taşla ezince yeni evim tımarhane oldu ne garip dimi sonu haneyle biten şeyler hep sorunlu kişileri içine koymak için miydi yoksa bende mi sorun vardı sonraki 4 yıl psikolog konuşmaları ilaçlar uykusuz geceler aslında düşünüyorumda tımarhanede yaşadığım şeyler babamın ölümünden daha büyük bir etki bıraktı üstümde hele ki o iğrenç ilaç,ter ve sidik kokusu haftada 5 saat elektrik şoku, deli gömleği neyse işkenceler bitince ilaç,tahlil dediğim gibi konuşmalar fvyaşım 22 olduğunda çıkabildim,Deli evinden sonunda özgürdüm öcümü almak için Çalışmaya başladım nişan almak üzerine 3yıl neresini bulursam günde 15 saat çalışma gerisi yemek ve uyuma molasıydı paramıda nizşancılık gösterileriyle kaznıyodum ama 3.yılın sonuna doğru barda bir adama rastladım o da eskiden ödül avcısıymış.Nişancılık konusunda bana çok yardımcı oldu bir süre sonraysa öldü.Ben çalışmalarımı sürdürürken yavaş yavaş hazırlık yapmaya ve adadan gitme çalışmalarına başladım ne olursa olsun ilk avım bu adadan olmıyacaktı karanlık ve acı dolu çocukluğum ve gençliğim burda geçti sonuçta burda ne olursa olsun benim tersime olucak gibi geliyodu bu yüzden en iyisi bir gemiye atlıyıp başka bir adaya gitmekti.
Statlar Güç:1.3 Dayanıklılık: 1.4(1.3+1) Hız: 2.2(1.2+3+3) Farkındalık:3.0(1.4+3+5) | Meslek Statları [Kaptanlık]: 1.4 (0.2+2+1+5) [Meslek 2]: - Yan Meslek: | |
Dövüş Tekniği: Tekniğin Adı: Double Death Tekniğin Stili:Uzun Teknikte Kullanılan Ekipman yada Ekipmanlar:2 tane silah Tekniğin Açıklaması:
| Tekniğin Altdalları: Teknik:16(3+2+3+ Yetenek: 17(3+4+3+7) Yan Stil: - Mod: - Özel Stil: - | Değerler-Eşyalar Eşyalar:80atımlık kötü kalite mermi ve barut Kafa Ödülü:- Para:100.949km Dağıtılmamış Stat: - |
Geri: [Karne] Vince Grey
Biten konumdan aldığım 1M250belli ile konumda harcadığım paralarla birlikte mevcut param 1M144kbelli oluyor.Konumdan aldığım 4 fiziksel stat puanımın 3ünü farkındalığa diğer 1ini dayanıklılığa veriyorum.Dövüş tekniğime 2 puan veriyorum.6alt dal puanımın 4sünü yeteneğe 2sini tekniğe veriyorum.2 meslek puanımı kaptanlığa veriyorum.Ayrıca artık 2 kötü kalite tabancam yok.
- Konu linki:
Vince Grey- Mesaj Sayısı : 148
Son konumdan aldığım 3fiziksel stat puanımı hıza harcıyorum böylece hızım 1.5 oluyor.Konumdan aldığım 2dövüş tekniği puanımın alt dallara eşit bir şekilde 3er 3er dağıtıyorum böylece yeteneğim 10 tekniğim 8 oluyor.Ayrıca 1 meslek puanımıda kaptanlık mesleğine veriyorum böylece meslek puanım 0.5 oluyor.Paramı birkaç eşya aldıktan sonra belirteceğim.
- Konu Linki::
Rpden kazandıklarımla birlikte 1M199k olan param orak almamdan dolayı 949kya düşmüştür.
Freeden kazandığım 8 fiziksel stat puanımın 5ini farkındalığa 3ünü hıza veriyorum.Böylece farkındalığım 3.0 hızım 2.1 oluyor.Dövüş tekniğime 10 puanı eşit şekilde dağıtıryorum böylece yeteneğim 15 tekniğim 13 oluyor.5meslek puanımı ise kaptanlığa veriyorum böylece kaptanlığım 1.4 oluyor.freemden kazandığım 100Mnun 16Mnunu iki tabancamada isabet artışı yapıyorum.1Mnunu ise petimi almak için kullanıyorum böylece 83M 949k param kalıyor.
Onay almadan imzanı değiştirme ve link at. Hızın 2.2 oluyor ( 1.5+3). Dövüş yeteneğine nasıl 10 puan dağıtabiliyorsun? Gelişimler sonradan alınamaz. Silahı ayrı olarak satın alman lazım. Sonra onu envanterde onaylatıp buraya yazacaksın. Aynısı hayvanın içinde geçerli.
Franky- Mesaj Sayısı : 401
5puanı ile 10 alt dal puanım oluyor o anlamda imzamı önceden değiştiriyorum ordan bakmak için.hayvanada attım.isabet olayı iptal ozaman.
1 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
One Piece Rpg :: Başlangıç :: Karakter Oluşturma :: Karne
1 sayfadaki 2 sayfası